תקח 150 גרם חזה חתוך לקוביות
תשרה באיזה רוטב שאתה אוהב ועשבי תיבול
(סויה, טריאקי, שום, לימון..מה שבא לך)
להקפיץ לבד אם עם בצל וירקות כמו גזר כרוב כרובית תרד…מה שאתה אוהב
לקחת עלה פילו שזה מנת פחמימה עלה אחד גדול
למרוח עם קצת תרסיס שמן
לקפל ל-2 שיהיה יותר עבה
ולגלגל לסיגר או כמו בורקס כזה
אפשר למרוח למעלה קצת חלבון של ביצה שהוא חינמי
מבחינת שומן שיש בא. צהריים, תוסיף איפה שאתה רוצה. שמן בטיגון או משו מהתחליפים שבא לך עליו
אפשר נגיד אחרי שהבשר מטוגן לערבב עם מיונז ואז להכניס לפילו.
מבחינת אפייה, חום 180 ובערך רבע שעה נראה לי תספיק