חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #135597
    אלמוני
    לא פעיל

    סנייה:
    100 גרם בשק בקר טחון
    חצי בצל קטן
    עגבניה
    טחינה (או מוכנה או להכין מגולמית שזה עדיף)- לפי מנת שומן
    פטרוזיליה
    חציל קלוי על האש (לא חובה)
    מלח פלפל

    הוראות הכנה:
    1. מבשלים בסיר את הבשר הטחון יחד עם הבצל, עד שהבצל נהיה שקוף והבשר כולו מוכן.
    2. מכינים את הטחינה, קוצצים את הפטרוזיליה והעגבניה (והחציל אם רוצים).
    3. בכלי קטן המתאים לתנור שמים את תערובת הבשר המוכנה יחד עם העגבניה הפטרוזיליה והחציל ומכסים הכל בטחינה.
    4. שמים בתנור על 180 מעלות עד שהעגבניה רכה והכל מבושל, או לפי מה שנראה לכם 🙂 אין פה זמן מדויק ממש! (לדעתי בסביבות ה 10 דקות)

    תהנו!! (תאכלו עם פיתה כמנת פחממה, זה להיט!)
    תמונות כשאני אצליח לעלות את יצירת המופת! :ph34r:

    #135598
    אלמוני
    לא פעיל

    שכחתי לציין שמי שאוהבת תיבול אחר יכולה להוסיף מה שבא לה!! מפפריקה וכמון וזרעיני כוסברה וכ'ו 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות