סנייה:
100 גרם בשק בקר טחון
חצי בצל קטן
עגבניה
טחינה (או מוכנה או להכין מגולמית שזה עדיף)- לפי מנת שומן
פטרוזיליה
חציל קלוי על האש (לא חובה)
מלח פלפל
הוראות הכנה:
1. מבשלים בסיר את הבשר הטחון יחד עם הבצל, עד שהבצל נהיה שקוף והבשר כולו מוכן.
2. מכינים את הטחינה, קוצצים את הפטרוזיליה והעגבניה (והחציל אם רוצים).
3. בכלי קטן המתאים לתנור שמים את תערובת הבשר המוכנה יחד עם העגבניה הפטרוזיליה והחציל ומכסים הכל בטחינה.
4. שמים בתנור על 180 מעלות עד שהעגבניה רכה והכל מבושל, או לפי מה שנראה לכם 🙂 אין פה זמן מדויק ממש! (לדעתי בסביבות ה 10 דקות)
תהנו!! (תאכלו עם פיתה כמנת פחממה, זה להיט!)
תמונות כשאני אצליח לעלות את יצירת המופת! :ph34r: