חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בא לי לעשות מותרת מושחתת של משהו שווה בטירוף… מה ממליצות לי?? תתפרעו בכיוון קינוחים שקולדיים טעימים ושווים :לשון: :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

מה עם משהו מושחת במקס ברנר?

אלמוני
    לא פעיל

הקינוח שנקרא “שוקולד!!!” בג'ירף
    אם את אוהבת שוקולד דחוססס ועשיר זה בשבילך

ובלי קשר למותרת, מאחלת לך המון חיוכים ובריאות
    שתגשימי ותממשי את עצמך! מי יתן ותכבשי כל יעד ופסגה, גם מבחינת היעדים בתכנית וגם בשאר התחומים בחייך
    אושר, שמחה, לבלוב וצמיחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

לא יכולה לייעץ כי לא עושה מותרות מתוקות אבל מאחלת לך הנאה וכיף ותזכרי שהעוגה זה החלק הכי קטן מהיום הזה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מאחלת לך את היומולדת הכי שמח שיש! שנה של הגשמת חלומות! תישארי מקסימה כמו שאת! רק מהתגובות שלך הכרתי בן אגם מדהים!! ובא לי להיות חברה שלך 😉
    אז לגבי המותרת…נראה לי שמקס ברנר זה רעיון לא רע בכלל! בעיקר עם התפריט חורף שלהם..יש להם שתי מנות שאני זוממת עליהן!
    אחת שעשיתי אותה בעבר סלבריישן זה שלושה וופלים בלגים סופר מושחתים וטעימים! והשנייה משהו עם וופל ועוגת שוקולד והרבה תותים וקצפת יאמיי
    מזל טוב אהובה!! וספרי לנו מה בחרת! שולחת לך מלא בלונים וחיבוקים וריטואלים!!

אלמוני
    לא פעיל

קיבלתי במתנה אחיינית חדשה.. איזה כיף לחלוק את היומולדת עם אחיינית נסיכה מהממת :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

ומכל הדיבורים על קינוח מושחת בסוף מצאתי את עצמי אוכלת מותרת בבורגראנצ'…. אכזבה…ואפילו גדולה כי חיכתי כל השבוע להתפנק על שוקולד טעים וקינוחי במיוחד..
    אל תשאלו אותי איך הגענו לבורגראנצ אבל בסדר.. יום שני שקילה נקווה לטוב בע”ה… שבוע הבא יש לבעלי יומולדת והפעם אני לא מוותרת על מותרת מתוקה ברמות :לשון: :לשון: :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

אני בשישי שבת לא מול מחשב אז ראיתי עכשיו..
    עדיין רוצה לאחל לך בריאות אושר והצלחה.
    המותרת זה באמת בקטנה אין מה להתאכזב כי תמיד יש מותרת בשבוע הבא..
    אני אישית לא כ”כ מתרגשת מהמותרת, פשוט זורמת , בד”כ בשיש או בשבת אני ובעלי יוצאים לבד ואז אני מחליטה מה שבא לי באותו רגע
    אני אוהבת שזה ספונטני, כי כל השבוע שלי מתוכנן מבחינת אכילה, כל יום כל ארוחה, וככה כייף לי פעם אחת בשבוע לצאת בלי לתכנן, ופשוט להזמין מה שבא לי..
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

שכל משאלותייך יתגשמו לטובה :אוהב:
    ובהצלחה מופלגה בתהליך!!

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות