1. לא. א-מדובר *תמיד* בריבה לייט. ב-רק בארוחת ארבע, אם את בוחרת לאכול פחמימה בצורת לחם/פיתה קלה- את יכולה להוסיף כפית ריבה דיאט שטוחה בנוסף לפרי. באם את אוכלת משהו אחר, אין לך את ה'מותרת' הקטנה הזאת. זה בשביל להקל, לא להיסחף…
2. קשה לדעת, תלוי בערכים המלאים שלו. מותר טבעולייט 5%, זה יוצא פחות ממאה קלוריות לאחד. תבדקי, תעלי ערכים ותוכלי לקבל תשובה אמיתית.
3.כבד מומלץ פעם-פעמיים בחודש (חידוש מבאס…), נקניקיות לדעתי לא מוגבל, שניצל- אני מניחה שאת מתכוונת לשניצל מוכן של טבעול- אז טבעול באופן כללי מותר עד פעמיים בשבוע, וזה לא משנה מה את בוחרת. את יכולה יום אחד שניצל ויום אחד משהו אחר, וזהו. שאר הימים- תאכלי בשר או דגים.
4.אם הרבה לך- אשרך. תשבעי בקלות. אל תנסי לפרק מתכונים, הם נבנו בעזרת ובאישור דיאטניות ואם כתוב באתר שמותר רבע לזניה- תהיי מבסוטה ותסמכי על הנתונים.
5.כף מיונז 5% = מנת שומן, כפי שכתוב ברשימת תחליפי השומן. לצערי, לא- הסלט לא יהיה חינמי. סלט חינמי רק עם לימון ותבלינים, לא עם שום סוג של רוטב.
אבל אל תדאגי, מתרגלים..!
אני מבינה שאת בתחילת התהליך, ואני רוצה לאחל לך המון המון בהצלחה, אל תיבהלי מכל מה ש'אסור' ו'אי אפשר', עם הזמן תלמדי את הרשימות של התחליפים בעל פה, תמציאי מתכונים משלך ותלמדי איך לשנות מנות שאת אוהבת כדי שיתאימו לתוכנית שלך. עם הזמן הכל הופך להיות פחות מחושב ויותר טבעי…
תהיי חזקה וגיבורה ותאמיני בעצמך – ותצליחי! :צוחק: