- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/12/2007 בשעה 22:15 #33599
אלמוני
לא פעילבימים האחרונים הייתי חולה בסוג של מחלת חורף עם שיעול והכל. לא משהו, ונוסף לה גם איזה חדיק לא סימפטי במערכת העיכול (זהו עכשיו אתם יודעים הכל עליי?;-) בכל אופן מה שרציתי לספר בגאווה גדולה לאיה במיוחד שהכירה אותי אישית כבת טיפוחיה כילדה שנוטה לרחם על עצמה! כן הייתי עייפה ומסכנה והיה לי קר והיה כל כך גרוע שאפילו לא הלכתי לעבודה (במקרה שלי זה אומר הרבה)
אבל —– להבדיל אלף הבדלות “אני שמן ואני מסכן” (חרוז לא סתמי) נשאר מאוחר הפעם. החלטתי שלמרות הכל, אני מבשלת היום לשבוע הבא את המרק ירקות, ואת הפשטידה של הפלפלים יא-מי ויצא שאפילו הכנתי תפו”א אדמה מוקרם בשמנת (לחבר שלי לא להבהל~) וכמו גיבורה לא נגעתי בזה, וגם יש לי עכשיו אוכל להמשך השבוע וכוחות שלא יודעת מאיפה מצאתי.
אני מאד שמחה עכשיו לגלות שגם אני בעצם כמו כולם יכולה – יכולה לעשות את זה, צריך שכנוע עצמי, ומחלמה חורמה בנטיה “להתמסכן”, ולהרים ידיים, “אי אני כל כך מסכנה – עזבו אותי! – בחיים אני לא אהיה רזה – למה להתענות למה לסבול – תנו לאכול ולאגור כי הבטן זה הדבר היחיד שנקח איתנו לקבר”
אוי, כמה שזה לא נכון, כי אם אתה “חי” ככה אתה בעצם בסוג של קבר גם שאתה חי אח שאתה כורה לעצמך.
לאחרונה אני מגלה תחושה משונה שלא הרגשתי מזמן, תגידו שזה הקלקול קיבה או שבכלל זה משהו שהתחיל קודם
הבטן שלי כבר לא מתפוצצת ולא בא לי להקיא בכל רגע נתון, הנסיעות בתחבורה הציבורית ובהסעות שאני נאלצת לנסוע כבר קלות הרבה יותר (היתה לי חרדה תמיד בנסיעה בהסעות אווי אויי הבחילות – וכל החרטה על האכילה שהיא אפילו מכבידה הרבה יותר מהמזון)
עכשיו יותר קל, הרבה יותר קל, תרתי משמע.
אז אולי שעכשיו אני “טעונה” באנרגיה טובה אני מצליחה להעביר אותה למישהי… אם לא, לפחות לעצמי! מאוד נהנית לכתוב את זה!
שלכם השמנה משתקמת
10/04/2019 בשעה 20:17 #33600אלמוני
לא פעילקודם כל אני מאחלת לך שתרגישי טוב ושתחזרי לשגרה.
ודבר שני, אני שמחה לשמוע ששינית גישה והצלחת למצוא כוחות גם כשאת לא מרגישה הכי טוב בעולם.
זה מאוד קל ונוח לוותר לעצמנו במיוחד כשאנחנו קצת חולים, אבל הוכחת לעצמך שאת מספיק רוצה להיות רזה ואין ויתורים.
אז כל הכבוד ותמשיכי כך. זו הדרך הנכונה.
שיהיה לך שבוע מקסים ובריא.
שירי.10/04/2019 בשעה 20:17 #33601אלמוני
לא פעילתמי…
כל פעם מחדש שאני קוראת את מכתבייך אני נרגשת…
את מאוד מזכירה לי את עצמי..:)))
בכל מקרה, אני הכי גאה שבעולם שבזמן הקצר שהיינו יחדיו שאבת ממני את המיטב..וזה אומר שדווקא ברגעי קושי אנשים נמדדים..ואכן עמדת באתגר כמו גדולה !!!
האם לפני התוכנית היית מאמינה שתצליחי לעשות זאת? לא נראה לי. אז רק על זה חיבוק ענקי….ובובה…את חופשי משתקמת מרגע לרגע…כל דקה, כל שנייה, את מתמודדת, ובאהבה…
בגלל זה אני בטוחה שאת תצליחי….עכשיו רק נותר לך להאמין בזה ועשינו את שלנו..
שבוע קסום
חיבוקי ונשיקולי}{
איה10/04/2019 בשעה 20:17 #33602אלמוני
לא פעילראשית, את ראוייה להערצה על שינוי הגישה שלך ועל היכולת להעביר אותה במילים המרגשות שלך.
אני בטוחה שכעת, כשאת טעונה באנרגיות חיוביות את תימשכי אלייך רק את הטוב ורק את מלוא הכוח להגיע אל היעד הנכסף.
בהצלחה בדרך להיות שמנה משוקמת.
חלי ממן -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.