חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי חברים וחברות,

מיום שני שאהובה חילקה את המתכון זירוז חזרה לשיגרה אמרתי לעצמי שלא אוכל לבצע זאת השבוע כי יש לי ארוע היום בצהריים (בריתה של הבת של החברה הטובה שלי).
    כל השבוע התאפקתי ושמרתי כמו פלס ממש ישררררררררר
    אמרתי לעצמי ותכננתי כך שאקום היום מוקדם בבוקר 08:00 ולא כל יום רגיל בשעה 05:30 ואוכל את ארוחת הבוקר ואח”כ פרי ואת ארוחת הצהריים אוכל שם.
    בדר”כ אני אוהבת להתפנק במיטה ולא לקום מתי שהשעון מצלצל, אך היום זה קצת שונה ועשיתי לפי ההוראות שלי.
    עדיין לא אכלתי את המנה המותרת, אך אגיע לשם בשפיות, אני כן אוכל את מה שמגיע לי בצהריים ואם במת אראה משהו שיגרה אותי אז אוכל זאת כמנה מותרת – אני הולכת לשם עם המון מחשבות חיוביות והכי חשוב – ב ש פ י ו ת .

אעדכן בהמשך….
    ליאת

אלמוני
    לא פעיל

גם אני הולכת לבריתה אולי ניפגש שם .
    היכן האירוע שלך? בקשר לארוחה שם אני תכננתי לי בדוייק מה אני הולכת לאכול שם ואת זהאני אעשה.
    בהצלחה מציפי

אלמוני
    לא פעיל

את הולכת בגישה מנצחת, כל הכבוד!

אלמוני
    לא פעיל

חברים חוץ מלאמר לעצמי כל הכבוד ושאני גאה בעצמי אין לי מה לאמר.
    ציפיל'ה הייתי בבריתה באולם ה”הקארדו” ולא אפרט מה היה בבופה כי זה באמת לא חשוב.
    כל הזמן החזקתי ביד כוס של דיאט קולה. מרוב שניגשתי לבר המלצר כבר חייך וישר ידע מה אני רוצה – איזה פדיחה, אך בשבילי זה היה נחמד.
    קלטתי למראית עין קערת ירקות טריים מהודרת ועליה שמתי דגש. נישנשתי מקלות גזרים, מקלות מלפפון ו…. ז ה ו .
    כשירדנו לאולם עצמו אז מבחינתי הארוחה התחילה, כמובן כשהתיישבי ותאמת חיכיתי שכולם ישבו ושאני יהיה אחרונה.
    פתחתי בשתיית מים ודאגתי שהבקבוק מים יהיה לידי כל הזמן.
    אח”כ אכלתי את המנת בשר שמותר לי + מנת פחמימה והמון ירקות וסלט ירקות. כ”כ נהניתי מהשליטה של עצמי ולא הזיז לי כלום.
    שמרתי את המנה המותרת לזמן הזה ואמרתי אראה אם יש משהו שבאמת מגרה וכדאי לאכול אותו. אז שאלתי כל אחד בשולחן מה טעים, אז אמרו לי שזה פרווה (לא חשבתי אחרת) ושהיו דברים לא טעימים אך פתאום העין קלטה משהו שנראה טעים אז ביררתי והמליצו לי על זה (לא אפרט) ואכלתי ושרתי כמובן “שלא ייגמר לעולם” והייתי בשליטה.
    יצאתי מהארוע בהרגשה כ”כ טובה ואני מאושרת יותר מכל.

כמו שאומרים אם אין אני לי מי לי: “כל הכבוד ליאתו'ש”.
    חחחחחחח

שבת שלום לכולם..

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות