חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #73215
    אלמוני
    לא פעיל

    לכל אוהבי הפלאפל… מתכון מתאים לתוכנית….

    חומרים:

    1 כוס חומוס מושרה 24 שעות, אני השתמשתי בזן הענק שקניתי בשופרסל דיל.
    1 בצל בגודל בינוני
    2 שיני שום
    5 גבעולי פטרוזליה
    5 גבעולי כוסברה
    1 כפית מלח
    1 כפית כמון
    1/2 כפית פפריקה
    1/2 כפית סודה לשתיה
    2 כפות מים רותחים

    אופן ההכנה:

    לטחון את כל החומרים יחד בפודפרוססור, את גבעולי הפטרוזליה והכוסברה להוסיף בסוף.

    לתת לתערובת לנוח כ-חצי שעה ואז….

    וכאן הפלא…..

    לקחת מחבת טפלון… לשים עליה 1/2 כפית שמן זית… כן שמעתם נכון, לקרוץ מהתערובת קציצות קטנות ושטוחות ולהניח על המחבת החמה…. לא לגעת בקציצה… רק כשהיא משחימה מעט לנסות להזיז אותה בזהירות…. (אחרת הקציצה מתפרקת), להפוך את הקציצה לצד השני…

    ואז לקחת פיתה של אליס, לשים בפנים 3 קציצות… מעל למלא בסלט ושוב לשים עוד 3 קציצות ומעל אפשר לשים 1/2 כף טחינה… (כי השתמשנו בטיגון רק בחצי כפית שמן….

    לא גאוני?

    אז יאללה לא להתעצל ולהכין זה יוצא יאמי….

    והעיקר שיהיה לכולנו חג שמח ושנה טובה ובריאה והעיקר שנת החלמה… אמן….

    אוהבת…

    :)) רבקהל”ה

    #73216
    אלמוני
    לא פעיל

    איפה התגובות… אני הרגשתי שהמצאתי את הגלגל וכאן אף אחד לא מתייחס?

    #73217
    אלמוני
    לא פעיל

    היי רבקה-לולי..
    המתכון נשמע מעולה:)
    אפשר לפרסם אותו במתכונים? לכולם..
    בהצלחה וחג שמח

    #73218
    אלמוני
    לא פעיל

    יצא מעולה!!! ובלי רגשות אשם.
    אם לקחתי 2 כוסות חומוס לאחר השהריה, האם אני יכולה לאכול רבע מהקציצות?

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות