חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ביום שלישי , זה יום המנה המותרת שלי , אחרי המפגש אני אוכלת מנה מותרת וכך היה , מה שכן זה שידעתי שליום שלישי הזה לא אגיע כי יש לי טיול ואכלתי את המנה המותרת של יום שלישי הזה ביום שבת של השבוע שעבר , ותיכננתי לא לאכול מנה מותרת עד ליום שלישי שלאחר מכן , וכך היה , אבל לטיול לא נסעתי כי אני חולה וגם למפגש לט באתי , ועכשיו את כל הארוחות סיימתי ואני פשוט גוועת ברעב, אחד מהימים שהרעב פשוט מתקיף אותך , השאלה שלי האם להמשיך ולגווע עד שאלך לישון או להשאיר את המנה המותרת שהייתה ביום שבת גשגיאה של השבוע שעבר ולהתחיל את השבוע הזה כאילו לא היה כלום כי תמיד המנחה אומרת אם נפלנו לקום ולהמשיך כאילו לא היה כלום , ולאכול מנה מותרת , תענו לי בבקשה…אני כ”כ רעבה =[

אלמוני
    לא פעיל

אני יודעת שאת לא תאהבי את התשובה שלי אבל:
    יש לך אופציות של חופשי חינמי וזה ירקות חתוכים את יכולה גם לטבל אותם ובנוסף יש לך את המרק של חלי שאני כל יום אוכלת לפני ארוחה והוא טעים מאוד ומשביע , יש לך את סוכריות מותר
    והירקות באמת משביעים . ככה שאת תרמי רק את עצמך אם כבר תחשבי את המנה המותרת שאכלת כי הגיעה לך לשגיאה ותוכלי עוד מנה !!! ואז , תמשיכי להיות רעבה ותאכלי עוד מנה? ככה כולנו משמינים וזה לא נגמר רק מחמיר. למה לך? לא חבל? את בדרך הנכונה ואל תפלי תהיה חזקה , ואיזה כיף לחשוב כשהמראה בבית תחייך אלי !!!!
    אל תשכחי גם לשתות הרבה הרבה!!!!!
    בהצלחה שרה

אלמוני
    לא פעיל

אחרי שאכלתי את כל הארוחות הייתי עוד רעבה…
    אז חתכתי פלפלים, פטריות,וירקות חופשיים תיבלתי במלח,פלפל שחור וטריאקי ויצא פשוט טעים!!
    גם הייתי שבעה וגם גאה בעצמי!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות