בכל יום לעבודה אני לוקחת איתי ירקות- גמבה, פלפל, כרובית, גזר, שומר – מכינה את זה עם קצת לימון ומלח ומנשנת- האם זה בסדר???
כמו כן בכל צהריים אני מוסיפה למנת חלבון ופחממה ירקות מאודים – קישואים,דלעת, גזר, חציל
וכן מאדה כרוב לבן.
את האידוי אני מכינה בלי שמן בכלל בתיבול של מרק עוף, מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.
אני אוכלת משתי המנות האלה מנות מאוד נדיבות בכדי לשבוע.
האם זה בסדר?????
בטח שזה בסדר כל עוד זה ירקות שהם חינם (ע”פ מה שרשום ) אין בעיה אפשר לאכול חופשי אך בשפיות. (כמו שרשום את המרק של חלי אפשר לאכול חופשי וצריך ותמיד יהיה במקרר .
ועם אידוי אין בעיה בכלל , נהפוך הוא זה מעולה.
אני מגזימה עם ירקןת ככל הנראה כי זה כן עיכב לי ירידה בעבר.
עוד בעיה ששמתי לב אליה,כשהתפריט יותר מדי מפנק,אני מרשה לעצמי כל מיני עיגולי פינות,כי השקילה שבועית.מה שלא קורה בדיאטות אחרות בהן נשקלים כל יום.
ביום יום הרגיל אני עוד מצליחה להתגבר אבל בשבת זה לא הולך -ותאמיני לי שניסיתי.אני מעדיפה במהלך השבוע קצץ לקזז ובשבת לאכול יותר.הבעיה שככה לא יורדים במשקל…
היי ענת…
תודה על הפרגון ואני שמחה שאת לומדת מהתוכנית..:)
אז כך..נסי לבודד ירקות מסויימים…כך אני מצאתי מה גורם לי לאי נעימות(נקרא לזה כך:))..
למשל חצי שבוע בלי כרוב…ולראות מה קורה…וכדומה..
בהצלחה