שלום
אני מבשלת ירקות בכל מיני תבשילים המכילים שומן (צלי עוף, מרק בצל על בסיס חמאה, וכו'). הצרה היא שכשאני לוקחת לי רק מהירקות אני לא יודעת האם להחשיב אותם כחופשיים או שמא הם ספגו את השמן?
הדיאטנית אמרה לי שירקות המכילים הרבה מים, כמו חציל וקישוא, סופגים הרבה שמן ולכן אינם נחשבים לחופשיים אם שמתי אותם בסיר של העוף.
האם זה נכון לגבי כל הירקות?
והאם ניתן להוציא את רוב השמן מהירק ע”י הספגתו בנייר או בקצת מים רותחים?
ירקות שבושלו בשמן או עם עוף – לא חינם !!!!!!
המנעי מבישול עם שמן…
מרק תכניני לך את מרק חלי שמאד טעים והוא חופשי
תכיני לך ירקות אנטי פסטי בתנור – חופשי
ירקות מוקפצים עם כפית שמן – הירקות חופשי והשמן נלקח
כמנת שומן…
תעזרי בצד ימין בתפריטים.
לילה טוב מציפי
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות