חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #88242
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום
    אני מבשלת ירקות בכל מיני תבשילים המכילים שומן (צלי עוף, מרק בצל על בסיס חמאה, וכו'). הצרה היא שכשאני לוקחת לי רק מהירקות אני לא יודעת האם להחשיב אותם כחופשיים או שמא הם ספגו את השמן?
    הדיאטנית אמרה לי שירקות המכילים הרבה מים, כמו חציל וקישוא, סופגים הרבה שמן ולכן אינם נחשבים לחופשיים אם שמתי אותם בסיר של העוף.

    האם זה נכון לגבי כל הירקות?
    והאם ניתן להוציא את רוב השמן מהירק ע”י הספגתו בנייר או בקצת מים רותחים?

    #88243
    אלמוני
    לא פעיל

    ירקות שבושלו בשמן או עם עוף – לא חינם !!!!!!
    המנעי מבישול עם שמן…
    מרק תכניני לך את מרק חלי שמאד טעים והוא חופשי
    תכיני לך ירקות אנטי פסטי בתנור – חופשי
    ירקות מוקפצים עם כפית שמן – הירקות חופשי והשמן נלקח
    כמנת שומן…
    תעזרי בצד ימין בתפריטים.
    לילה טוב מציפי

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות