חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #177777
    אלמוני
    לא פעיל

    מבקשת לדעת(חדשה באיזור :):
    1.האם יש הבדל בין דלעת לדלורית מבחינת החופש לאכול(כחלק ממרק ירקות).
    2.המרק מבושל במים בלבד ,עם תיבול(ללא מלח, ללא אבקה)ויש בו:
    דלעת,שומר,בצל,קישואים,פיטריות שיטאקי או אחרות,סלרי, פטרוזיליה,שמיר.לא משתמשת בתפוחי אדמה.לפעמים בטטה.סיר של 8 ליטר שמוקפא.עד כה נהגתי לשים בסיר 1 כוס קווקר לעיבוי/גריסי פנינה.
    כאשר אני אוכלת את המרק ,אני מוסיפה לעתים 100 גרם אורז מלא/קטניות (אני צמחונית).
    האם ניתן לאכול מהמרק ללא קטניות בצורה חופשית?
    תודה

    #177778
    אלמוני
    לא פעיל

    1. דלעת – חינם, דלורית – חצי כמנת פחמימה.
    2. המרק ללא הפחמימות – חינם ובשפיות, למה בלי תיבול? תתבלי שיהיה טעים.

    שיהיה בהצלחה 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות