מבקשת לדעת(חדשה באיזור :):
1.האם יש הבדל בין דלעת לדלורית מבחינת החופש לאכול(כחלק ממרק ירקות).
2.המרק מבושל במים בלבד ,עם תיבול(ללא מלח, ללא אבקה)ויש בו:
דלעת,שומר,בצל,קישואים,פיטריות שיטאקי או אחרות,סלרי, פטרוזיליה,שמיר.לא משתמשת בתפוחי אדמה.לפעמים בטטה.סיר של 8 ליטר שמוקפא.עד כה נהגתי לשים בסיר 1 כוס קווקר לעיבוי/גריסי פנינה.
כאשר אני אוכלת את המרק ,אני מוסיפה לעתים 100 גרם אורז מלא/קטניות (אני צמחונית).
האם ניתן לאכול מהמרק ללא קטניות בצורה חופשית?
תודה