איה שבוע טוב , איך מכינים ירקות מוקפצים?
היי שרה.. הכי פשוט..זה לטגן מלא בצל עם הספרי שמן, להוסיף רצועות של כרוב, גזר, פלפלים בצבעים שונים, קישואים, נבטים, פטריות וכל ירק אחר חינמי שאת אוהבת, להוסיף סויה וצ'ילי מתוק או חריף…אני גם אוהבת להוסיף פטרוזיליה ושמיר..ומלא שום. וזהו, בתיאבון
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך