חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

טוב קודם כל ירדתי השבוע רק 200 גרם וזה קרה כי ניסתי לחסוך מהגוף שלי מלא מלא ארוחות בעיקר בסופ'ש כמעט ולא אכלתי רק 3 ארוחות מי 6 דלגתי חופשי על פחממות ואזנתי תגוף בשתייה וחשבתי שזה יעזור אבל לא עזר בשיט טעיתי ואכן רואים את זה היטב בתצאות..!
    ושבוע שעבר עמדתי בתרפיט אחד על אחד.~!
    ויצא שירדתי 1,100 ומה שאני באה ומנסה לומר לכם שאין לדלג אל אורחות תאכלו הכל כי תמיד החשק לאכול קיים ורק ככה תנצחו את המשקל
    והסיבה של למה הורדתי תאורחות
    כי הכרתי איזה בחור מהלימודים שלי שנורא רצתי סוג של קשר איתו
    והוא אמר לי שיש לו קשר ושהוא שלך לי תתמונה אם אותה אחת קיניתי בה כי היא הייתה ממש רזה
    ומשם הבנתי שהבנים אוהבים רק רזו-ת וזה מה שהם בחונים
    הם לא מסתכלים על האופי הפנימי
    הם רוצים רק תחיצוני
    אז יום חמישי שחזרתי באתי עם מלא כאב עמוק
    והחלטתי שאני משמידה כמה שיותר ארוחות
    ובסוף השבוע היו כל הזמן ירקות שסתמו אותי וכמו כן דלגתי על ה 4 והלילה וזה גם השפיע.!
    בטירוך ולא עשיתי ספורט אז היום פציתי תעצמי ישר אחרי חלי
    והלכתי 40 דקות מהעיר לבית שלי!
    ותכף אני הולכת עם אחי הקטן לקניון לאכול שם וסתם לפנק אותו תפינוק השבועי שהככנסו לימי חופש שלי!
    וגם אחזור ברגל הבייתה.!
    מה שאני מנסה להגיד לכם שהתפריט לא משקר ושצריך לאכול אותו נכון ועם אוכלים אותו נכון אין שום סיבות למעידות הוא להתנפלות מיותרת
    וכמובן הרישום עוזר בעקבות המצב הלוחץ גם לא יצא לעשות כי גם כל הזמן דאגתי לאחי.!
    וזהוא רצתי לפרוק את זה כי איתכם אני מרגישה הכי בטוח שבעולם.!
    לבוא ולספר את מה שאני מרגישה.!
    היום נרשמתי לחדר כושר מחר אימון ראשון !
    וכמובן כל הזדמנות שתיהיה לי אני אלך ברגל ובלי התירוץ היקר הזה אין לי כוח!
    שיהיה שבוע קסום לכולנו!

lee maman
    מנהל בפורום

כל הכבוד כל ירידה היא מדהימה,קחי את המסקנות מהשבוע צאי לשבוע חדש כולל כל הארוחות.ככל שאוכלים יותר יורדים יותר. את מדהימה ואני בטוחה שתמצאי את האחד שירצה איתך קשר תעריכי את עצמך ואז החברה תעריך אותך…
    שבוע טוב בהצלחההההההההההההההה

אלמוני
    לא פעיל

מי שמסתכל על החיצוניות ולא על הפנימיות לא שווה אותך בכלל. לא כל הגברים הם כאלה אני מכירה המון חתיכים שהאשה שלהם ממש שמנה והם גאים להסתובב איתה ברחוב.
    מסכימה איתך שאם מדלגים על ארוחות לא יורדים ולפעמים יש אפילו עלייה, זה מניסיון. לכן צריך ללכת לפי התפריט תמיד ולעשות רישום..רישום !!
    בהצלחה מחר באימון הראשון
    ובהמשך הדיאטה!

אלמוני
    לא פעיל

וכולי מאושרת ההמתנה הייתה שווה את זה.!!!!
    פשוט ואו אין על אמא שלי
    היא נותנת לי מאמן אישי וכל זה עולה בתוספת של 120 שקל למנוי לכל פעם..!
    כי עדיין אין לי ביטחון בחדר כושר
    אז ככה להתחלה.!
    ואמא שלי עוזרת לי המון ומכניסה בי מלא מטובציה
    היום הם אכלו מהפיתות ברגבה ולא נישברתי למרות שהריח חנק אותי מרוב גירוי סוד קטן
    ואחי חזר מהצבא אחרי החיול לחיל הרפואה.
    והוא. קנה מנת שוארמה ואכל אותה לידי
    ואני הרווחתי בזכותו מגש של שלט קרוב מהמסעדה המזרחית ליד הרכבת וסחלט ירוק כזה לא טבאולה בנוסף לכריך ביצה קשה שאבא הכין:) פשוט אני גאה בעצמי שאני לא נישברתי למרות כל הדיכי על הירידה!
    ואני עדייןם ממשיכה לעמוד בזה ולעשות אחד על אחד מקווה שיהיה לנו שבוע קל והלבאגן הנוראי הזה הסתיים
    עכשיו יש לי את אחי לשבוע שלם ואני הולכת לעשות לי חיים משוגעים:).
    אז סופ”ש נעים לכולכם:):)

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות