- This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 17 שנים, 2 חודשים by
lee maman.
-
מאתתגובות
-
11/12/2007 בשעה 13:38 #32616
lee maman
מנהל בפורוםלפני שבועיים חליתי וסבלתי מחום הקאות וכאבי בטן והרופא איבחן אצלי “וירוס”, לאחר 4 ימים שבתי אליו עם כאבי בטן, בקיצור הופניתי לבית חולים בנהריה, שם הרופא הראשון שבדק אותי פקד עלי לא לזוז לא לרדת מהמיטה ,”את בסכנת חיים אמיתית” בישר לי ,התחילו להגיע רופאים מכל מיני תחומים בודקים ממששים ומסכימים ביניהם על הדיאגנוזה הראשונה,
בינתיים הועברתי למחלקה פנימית ד, ושם הוזמנה לי בדיקת סי,
טי, והרופאים באים ושוב בודקים ומתייעצים ואני שואלת מה קורה אמרו לי שכנראה אני סובלת מ”מפרצת”,שזה כלי דם גדול בבטן ושהוא בסכנת התפוצצות או משהו כזה, ובקיצור אני בסכנת חיים.כמובן שלא הייתי רגועה מטבע הדברים, החיים שלי עברו לפני כמו בסרט ,חשבתי לעצמי אני רק בגיל 55 ויש לי הרבה מה לעשות ויש לי אחריות כלפי משפחתי, אימי הזקנה עוורת וחרשת מתגוררת בביתי, מה יהיה עליה האם היא תישלח לבית אבות קר ומנוכר לא זה מה שרציתי השבילה, יש לי נכד שיהיה בריא משוש חיי בגיל שנה וחדשיים,שאני מאוהבת בו לחלוטין, ויש לי 2 בנות מקסימות אחת סטודנטית ואחת בסוף שרותה הצבאי,ואני צריכה
להיות איתם וללות אותם במסלול חייהם העתידי ובקיצור חשבתי על כל אחד מאהובי, נכנסתי למצב רוח מאוד קשה, בכיתי והתפללתי ,ניסיתי להרדם ולא הצלחתי, אך המתח העייפות וכל המסביב עשו את שלהם וכנראה נרדמתי לרגע וראיתי חזיון מופלא
החדר התמלא באור לבן בוהק ולידי עומדת דמות עם זקן לבן עניים מחייכות והדמות גחנה אלי עם חיוך ומגע על השכם,ומיד נרדמתי,בבוקר הבנתי מה המסר הברור שקיבלתי והמתנתי בקוצר רוח לתואות בדיקת הסי.טי.,הגיע אחה”צ סגן מנהל המחלקה לבשר לי על תוצאות הבדיקה ואני מיד שמתי אצבע על הפה לסמן לו לא לומר לי כלום עד שביתי וחברתי הקרובה תצאנה מהחדר, הוא אמר הכל בסדר את לא בסכנת חיים מיידית וירד מאיתנו לחץ מאוד גדול כי לא היה באפשרותנו לעזור אם היינו צודקים ויש לך “מפרצת” בבטן, אך גילינו שישנה בעיה אחרת שניתן לטפל בה גילו בבדיקה שישנה רקמת שומן מודלקת שמחוברת לכי דם גדול וכעת צריך להיות במעקב ולראות שזה לא משתנה בגודלו. והמסר הכי חשוב שהוא אמר לי”שתדעי אם לא היית יורדת במשקל {ירדתי 33 ק”ג} הרופא שלך ואנחנו הרופאים שבדקו אותך יידני, לא היינו מצליחים להרגיש את הסימנים שקיבלנו” לכן המסר שאני מעבירה בכתיבת כל ה”סיפור” שלי, אל תוותרו תמשיכו בתכנית, ירידה במשקל מצילה חיים- חד משמעי
שיהיה לכולם חג חנוכה שמח, בריאות טובה, היו קשובים לגופכם,אהבו את אהוביכם ותאמרו להם שאתם אוהבים אותם במילים לא רק ברמזים[זאת המסקנה שאני הגעתי אליה בחשבון נפש שעשיתי לעצמי במהלך האשפוז אוהבת אתכם ומשיכו לאהוב את עצמכם וגופכם כי מגיע לכם,בהמון אהבה , מזל
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.