חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

גם אתם מרגישים קצת ירידה באנרגיות? זה קורה לכולם? כל פעם שאני מתחילה דיאטה אי מתחילה במרץ ,מקפידה , מדייקת , אני כבר 3 שבועות בקבוצה והירידות לא רעות בכלל אבל מישום מה אני מתחיל להרגיש קצת ירדה במוטיבציה , מה עושים? אני מפחדת שזה ישתלט לי על המוח ואז המצב יהיה רע!!!!!!!!!!

אלמוני
    לא פעיל

רונית כולנו חווים את זה. החוכמה היא להמשיך לגוון את התוכנית, לאכול אוכל טעים, להשקיע ולהתלהב מהתוצאה שתבוא…
    זה תהליך שלוקח זמן, התוצאות לא נראות לעין ביום אחד או בשבוע אחד לעומת העשייה שהיא יומיומית אבל אל תחשבי על מה את מוותרת, תחשבי מה את מרוויחה – בריאות, הרגשה קלילה, הרזייה, איכות חיים… זה שווה את זה.

אלמוני
    לא פעיל

ברור שההרגשה מוכרת לכולם..
    תמיד מתחילים בהתלהבות.. אולי גם ממשיכים בהתלהבות אבל התקופה של הירידה מגיעה תמיד…
    אני כבר כמעט בחצי הדרך שלי אחרי ירידה של 18 קילו..ולמרות שזה הרבה,אני עדיין מוצאת את עצמי פוזלת לעבר הלחמניה שאמא אוכלת או לעבר שאר הדברים שאני מוצאת לפעמים במטבח.. אבל כמובן שתמיד צריך לזכור שיש דברים יותר חשובים מזה… מה שאנחנו עומדות להשיג זה לכל החיים.. וכל האוכל הזה והשטויות זה הנאה לכמה דקות ובאסה לכל היום.. בקיצור מיותר.
    בהצלחה=)

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות