חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בשבוע הראשון ירדתי 100 גרם,בשני 300 והשבוע 600 גרם,אני מקפידה מאד,מדוע הירידה כ”כ איטית. 😉

אלמוני
    לא פעיל

חגית,
    הטבע האנושי אוהב תוצאות כאן ועכשיו..
    אבל שימי לב שבהרבה תחומים אחרים לא קוצרים את ההצלחות מיד (כמו שלא מקבלים כסף בסוף יום העבודה) וכך גם בתהליך המדהים שאת נמצאת בו..
    את צריכה לקבל באהבה כל גרם עודף שהגוף שיחרר מעליו ולהבין שרק ירידה מתונה ומאוזנת תגרום לשינוי להיות פחות “טראומטי” , ויהיה לו “זמן הסתגלות” למצב החדש..
    שימי לב שאת מדייקת בתוכנית (אפילו מומלץ לבדוק את עצמך ברישום שבוע אחד) על מנת שבאמת תוכלי לקבל פידבק שאת עושה בדיוק את מה שצריך..
    ובסיכומו של דבר – את במגמת ירידה ! וזה מה שחשוב ! תפרגני לעצמך על זה 🙂 🙂 🙂
    יש פה חצי כוס מלאה שאת מפספסת.. 😉
    בהצלחה
    סיון

אלמוני
    לא פעיל

חגית יקרה!
    קודם כל ירדת כבר קילו!!!אז כל הכבוד!!! :מאושר:
    ואני מתחברת למה שסיון כתבה לך…
    אני עושה רישום מאז שהתחלתי את התכנית. ואני מציעה גם לך לעשותו…
    קודם כל לעצמך וחוץ מזה אם את בקבוצה אז לתת למנחה לבדוק!
    אני עוברת על הרישום וזה נותן לי תמונה מדוייקת מה קורה איתי?ומה מגיע לי?ואם חרגתי אז אני יודעת מהר לעצור!!!
    חשוב לדייק ולהקפיד על כמויות שכף אכן כף(לא גדושה)וכפית זו אכן כפית(אך לא “בהריון”)וכן להקפיד על הרכבי הארוחות . אפשר להחליף בניהן אך להקפידלאכול את כולן.
    כמוכ' תבדקי איך את עם שתיה? לי בהתחלה זה היה מאוד קשה להתרגל לכמות המים ובמיוחד בחורף.
    והאם את עושה פעילות גופנית כלשהי?אם כן אז אולי צריך להוסיף או לשנות?.
    אם תיצמדי לתכנית אני מאמינה שהתוצאות לא יאכזבו חוץ מזה לכל גוף יש לו את קצב הירידה משלו. יש לנו בקבוצה בנות שקוראות לירידה שלהן ירידה של “טיפת חלב”100 2000 גר' אך זו ירידה וכך מתווסף גר' לגר' שהופכים לקילוגרמים . לאט אבל בטוח. מה שחשוב זה לא כמה ובכמה זמן אלא עצם התהליך!!!
    תהני מהתהליך תהפכי אותו לאורח חיים בלתי נפרד ממך
    ותצליחי!!!
    מחזיקה אצבעות להצלחתך!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.

אלמוני
    לא פעיל

הי חגית,
    קודם כל את במגמת ירידה ולא עלייה…תחשבי שאם לא היית בתוכנית היית יורדת? אני לא בטוח תמיד תחשבי מה השגת..אם נחייך לגרמים הם יביאו את הקילוגרמים.. משפט שתמיד עזר לי מתחילת התהליך שעזר לי לקבל גם את הגרמים הקטנים הוא שכדי להזיז הר צריך להתחיל באבנים הקטנות..
    הכי חשוב שאת בתהליך מה זה משנה כמה זמן זה יקח? הרי אנו לא שמים לב כמה זמן אנחנו נמצאים עם עודף משקל אבל תמיד רוצים לסיים עם הדיאטה הכי מהר שאפשר..

יפתי, תהני מהדרך ומהתהליך תנסי לעשות רישום ולבדוק אם את מדייקת מבחינת כמויות..
    אולי יש משהו שאת יכולה לשפר,וגם אם לא כל גוף והתהליך שלו העיקר שאת בדרך הנכונה…תהני ממנה ותקבלי כל מה שהגוףשלנו נותן זו מתנה!!

שיהיה שבוע מדהים ובהצלחה!!

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות