חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכל הפורום המקסים 🙂
    בנות אתמול סגרתי שבוע ראשון ואכלתי מנה מותרת-ופל בלגי עם כל טוב…
    הזמנו take away מלה גופרה והופל הגיע בלי הגלידה, אח”כ התקשרתי אליהם והם “פיצו” אותנו על הטעות והביאו לנו מלא גלידה וקצפת (הרבה יותר ממה שבקשתי) ואפילו שמו גלידת פקאן שבהתחלה אמרו שאין להם…
    בקיצור פתחתי את הקופסאות ועוד לפני שהתחלתי לאכול את הופל אכלתי מהקופסה גלידה וקצפת…ויש לי רגשי אשמה איומים. אני מרגישה שכל מה שעשיתי השבוע הלך לטמיון..
    עכשיו אני מבינה את עינב שאמרה שהיא לא הולכת על ופל בלגי..זה מפוצץ וזה גורם ליסורי מצפון. הבעיה שזה טעיםםם.
    נראה לי שפעם הבאה אני אוכל רק חצי ממנו או אקנה עוגה אישית…אני קצת מאוכזבת מעצמי. אני רואה קצפת והמוח שלי לא מתפקד…רק הפה.
    שיהיה לכולן יום נפלא, כל הכבוד לכולן על כל הירידות המדהימות…
    אוהבת,
    דנה

אלמוני
    לא פעיל

מה יהיה עם המנה מותרת?
    לא חבל על כל מה שאת משקיעה כל השבוע! את עובדת כל כך קשה …
    לא נורא אחותי, היום יום חדש תיצמדי לתוכנית ויהיו לך תוצאות טובות כמו שהיו לך השבוע…
    אני איתך ! תעדכני אותי !

אלמוני
    לא פעיל

ראשית אין מה לעשות זה הראש של השמן האולטימטיבי לצערנו, חושב רק על הדברים הטובים… מי כמוני יודעת שאני חולת וופל אמריקאי או וופל בלגי עם ימבה קצפת וסירופ שוקולד וכו” הייתי מצפה למנה הזאת במסעדות והייתי מחסלת שלא נדע את כל הקצפת… אז היום זה בכלל לא כך ואם כבר בא לי קצפת אז בקטנה על כוס שוקו חם מקסימום (כמובן במנה מותרת), בכל מקרה אל תדשדשי בעבר המשיכי הלאה, הרי רק מנפילות כאלו אנחנו לומדות להעריך את עצמנו נכון? שיהיה המשך שבוע מקסים וזכרי: תמיד יש עוד שבוע ואין לנו מה למהר, שיהיה בהצלחה, תמי

lee maman
    מנהל בפורום

הי דנה,
    אני קוראת את ההודעה שלך ונזכרת בחודשים הראשונים שלי בתוכנית.
    שומרת כל השבוע והופ..מגיעה מנה מותרת ואני שוכחת איך קוראים לי,ומי זו חלי ממן בכלל?
    הבנתי,שלפחות בשלב הראשון אני אוכלת את המנה מותרת שלי רק,אבל רק,בחוץ!!
    זה הפך לטקס זוגי של שישי בבוקר.
    אני ובעלי פקדנו בסדר מופתי את בתי הקפה של חיפה .

אני הייתי מתעכבת דקות ארוכות ליד הויטרינה של העוגות…
    קובעת פגישות אישיות עם כל עוגה ,באיזה שישי אני אוכל אותה כמנה מותרת…
    בחוץ,המנה מותרת היתה בשליטה,ונהניתי מכל רגע!

לקח לי כמה חודשים להבין שעברתי שינוי ואני מסוגלת להתמודד איתה (בהצלחה ) גם בבית.
    לכן דנה,אם את סובלת מתופעה דומה,נסי לאמץ את מה שעבד עבורי.
    בהצלחה.
    מיכל ממן.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות