חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

השאלה שלי מורכבת חצי חצי-הראשונה לפורום הכללי והשנייה למקצועי אבל אין לי זמן לפצל אותן…
    1.אני הלכתי לישון אצל סבתא שלי והיא הציעה לי להישאר למחר אבל מחר בבוקר זה היום שקילה שלי אז ממליצות להישאר ולהישקל ברביעי בבוקר?
    2.התארגנתי מעולה עם אוכל לקחתי מהבית פיתות של חלי,חלה קלה,לחמנייה,פריכיות,יוגורט,אקטימל וחטיפי אנרגיה…
    אנחנו הולכות לסרט ביס פלנט ראשון לציון…והיא רוצה שנשב לאכול באיזשהו מקום ואני לא יודעת מה לעשות ואיפה לאכול בלי לחרוג(מדובר של ארוחת צהריים) תמיד יום -יומיים לפני שקילה אני סופר מדייקת!
    אז המלצות?
    חוץ מזה רוצה לספר לכן משהו שאני ממש גאה בעצמי!
    היה לי אירוע אתמול בערב באולם וממש פחדתי מהעניין של האוכל אז החלטתי לאכול לפני ארוחת ערב ובאולם לאכול רק סלטים…
    אז אכלתי לפני פיתה קלה עם מיונז מקושקשת וירקות וכשהגעתי לאולם אכלתי:המון סלטים ופלטת ירקות(אפילו ביקשתי מהמלצר שיביא לי עוד מהסלטים שלהפתיחה בזמן שכולם אכלו)
    לא נגעתי בטורטיות,ובדגים,ובבשר שהיה מלא בשמן ובלחם עם החומוס וכמובן של בעוגות המעלפות והגלידוניות שוקולד)
    המלצר שהיה ממש חמוד קלט שאני לא אוכלת ואפילו לא הציע לי בשר כי לא לקחתי מנה ראשונה והביא לי צלחת ענקית של סלט חסה עם שרי…
    אני כמובן שתיתי מים והייתי ממש גאה בעצמי!

אלמוני
    לא פעיל

טוקו,קפה גרג,מקדונלדס,blackbar&burger,טרנטינו,דיאנא בעיר,

אלמוני
    לא פעיל

אני גם גאה בך!! אירועים זה לא פשוט בכלל!! ורעיון של להתמודדות עם זה היה מעולה!

1. כן, למה לא? תהני קצת עם סבתא
    2. תאכלי איפה שטעים.. סתם.. מי שמעליי ענתה לך מעולה.אני אוסיף ממה שאני יודעת
    קפה גרג- יש סלומון אם אני לא טועה, יש סלט טונה.. אני תמיד לוקחת אותו מבקשת את כל הלא חינמיי שישימו לי בצד.. שזה תפוח אדמה (פחמימה) ביצה קשה (אני אוכלת רק את הלבן) טונה (היא בלי מיונז אז אני לוקחת 3/4 כמות כי זה ניראה לי כמו קופסת טונה) ושומן.. יש רוטב אם אני לא טועה.. אני בכל מקרה מעדיה את החמאה שמגיעה עם הלחם.. אבל אני סתם מוזרה.
    מקדונלס? וואו, בחיים לא אכלתי שם במסגרת התכנית.. אני חושבת שיש שם סלט עוף.. תבדקי כמה גרם העוף- הם בטוח יודעים!

כל השאר אני לא מכירה חח..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות