- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
17/10/2010 בשעה 21:05 #171577
אלמוני
לא פעילשלום,
זמן רב מאז הולדת הילד האחרון שלי (6 שנים) אני מנסה לשמור על המשקל ואולי להצליח גם להוריד. בינתיים הצלחתי רק לעלות. תמיד אחרי החגים אני מוסיפה עוד איזה חצי קילו שנשאר תקוע ולא רוצה לרדת. אם נעשה חישוב של 6 שנים כפול… כמה חגים יש לנו כל שנה ? בקיצור, לא ממש מצליח לי.
לכן, החלטתי לנסות למצוא פתרון. שמעתי על הדיאטה שלך וכמה חברות שלי הצליחו ממש יפה. כך שרציתי לבקש את העזרה שלך.
הבעיה שלי היא שאני לא אוכלת מתוך רעב כמו שאני אוכלת מתוך עייפות. במשך הבוקר לא מרגישה צורך לאכול. אני לרוב שותה לפחות 2 כוסות נס-קפה. הבעיה מתחילה בצהריים עד הערב. עד שהילדים מגיעים הביתה, אני מספיקה לאכול את הצהריים שלי. לאחר מכן אני מרגישה מאד,מאד עייפה. אבל אני צריכה לחכות לילדים שחוזרים מבית הספר ולהכין להם צהריים. בין המתנה להכנה, אני מחפשת כל הזמן לנשנש משהו בניסיון להחזיק מעמד.זה תהליך שנמשך לפעמים גם שעה וחצי.אחרי שכולם הגיעו ואכלו, אני הולכת לנוח אבל לזמן קצר. אני קמה יותר עייפה ממה שהייתי. כל הערב אני מחפשת משהו לנשנש על מנת להיות מסוגלת להמשיך לתפקד.
שוב, לא מתוך רעב אלא מתוך ניסיון להביס את העייפות.
איך מתמודדים עם זה ? מה עושים? אני נואשת.
מתנצלת על אורך המכתב, אבל את התקווה האחרונה שלי.
תודה, חנה.13/04/2019 בשעה 11:24 #171578אלמוני
לא פעילהיי חנה..
בכוונה ציטטתי את המשפט שלך בהודעתך בכותרת כי הוא חשוב !!
הפתרון לעייפות ולהתקפי הרעב שלך נעוצים בהרגלי אכילה לא נכונים. אם תתחילי לאכול שעה מהקימה בבוקר..ותשמרי על מרווחי שעות של בין 1.5-3 בין הארוחות..לא תהיי רעבה ו/או עייפה..מה עם פעילות גופנית? זה יכול להמריץ אותך ולעזור לך להרגיש חיונית יותר..אכלי לפי המרווחים, 6 ארוחות ביום..זה ימנע את כל התופעות שדיווחת עליהן..מבטיחה..:)
ייאוש לא יעזור לך…קבוצת תמיכה והרגלי אכילה נכונים כן !
בהצלחה, מאמינה בך !13/04/2019 בשעה 11:24 #171580lee maman
מנהל בפורוםגם אני אמא לילדים. אחר הצהריים והערב אלו שעות עמוסות, לחוצות ומעייפות. מאוד.
כמוך, בשעות הבוקר גם אני לא מרגישה רעב גדול ומצליחה לשמור על 3 שעות בין הארוחות ובשעות לאחר מכן, בשל העייפות אני מרגישה יותר רעבה.הפתרון שלי היה להחליף בין הארוחות- בבוקר ולפני הצהריים אכלתי 2-3 מנות ביניים שהם היו עבורי יותר קלות והצלחתי לשמור על המרווחים ביניהן.
ואז, אחר הצהריים, היו לי ארוחות יותר מלאות, יותר מגוונות וזה עזר לי לעבור בשלום את השעות הקשות יותר.
בשעות הבוקר, הפחות לחוצות דאגתי לי לנשנושי חינם לערב- מקלות של ירקות קשים שלקח לי הרבה זמן ללעוס אותם ומילאו אותי עד לארוחה הבאה.וכמו שאיה כתבה- אכילה נכונה עוזרת לנו לשמור על עירנות וכמו כן, נסי להוסיף פעילות גופנית שתעזור לך להרגיש יותר נמרצת.
שיהיה לך בהצלחה!
יפית.
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.