מה שלא חינמי- 2 כפות גדושות נקח את זה כ4 כפות שטוחות
קורט? מה זה קורט? פחות מחצי כפית?
לדעתי אם תחלקי את כל הפשטידה ל2 ותחשיבי כל חלק לפחמימה+חצי חלבון
עם הכפית שמן אין יותר מידי מה לעשות- או שתחשיבי כחצי מנת שומן או שתוסיפי מלמעלה עוד מנת שומן ואז כל חתיכה תהיה פחמימה+שומן+חצי חלבון
לפעם הבאה- תוותרי על הכפית שמן- מיותר.
בקשר לחלב וניל- קודם כל זה בסדר, אפשרי בתור מנת חלבון גבינה.
ועכשיו בואי נמנף את מה שקרה כדי למנוע נפילות בפעמים הבאות- אם יש ספק אין ספק, לבדוק אחרי ששתית מותיר לך רק להתחרט, במקום זה מציעה לך לא להכניס לפה לפני שאת יודעת, במקרה של החלב היה עדיף שתבדקי לפני ואחרי שאת בטוחה שזה אפשרי תשתי ממנו.
הפעם אין נזק כי החלב הזה דיי שווה בערכיו לחלב 1% רגיל (מספר זניח של חריגה קלורית) אבל במקרים אחרים יכול להיות נזק נורא יותר ומשם המוטיבציה להמשיך רק יורדת.