1. כמה יין אפשר לשתות ביום ועל חשבון מה?
2. יש אופציות אחרות לאלכוהול?
3. מה זו הפחמימה המרובעת הזו שכולם מדברים עליה כאן?
4. ראיתי איפה שהוא שניתן להחליף ארוחת ביניים (פרי+פחמימה) בפחמימה+שומן – זה נכון לכל תפריט? ולמה זה לא כתוב בחוברת שקיבלנו ואין על זה עדכונים בקבוצה???
הי איריס
1. 2 כוסות יין בשבוע – חינם ותהני
2. במקום היין אפשר חצי ליטר בירה
3. פחמימה = 1/2 כוס של אורז/פסטה או קטניות לאחר בישול, פעמיים בשבוע ניתן לוותר על מנת חלבון בשר ובמקום זה לאכול 2 כוסות פחמימה מבושלת מהסוג שהזכרתי. זו פחמימה מרובעת.
4. בתפריט קיץ הוכנסה אופציה לגיוון בארוחת הביניים. לפעמים אנחנו משנים ו/או מגוונים פה ושם את התפריטים העונתיים. הבסיס הוא אותו בסיס.
אם את זקוקה להדרכה נוספת תוכלי להתקשר למשרד ונשמח לסייע, או להיעזר במנחה שלך.
בהצלחה