- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
11/06/2016 בשעה 19:27 #114239אלמונילא פעיל
שלום לכולם,
חייבת לשתף כי אני כבר ממש מיואשת ומתוסכלת. לפני כ-5 שנים הצטרפתי לקבוצת חלי ממן. הצטרפתי לחודש כי תכלס- לא האמנתי אבל אמרתי ננסה. וב3 השבועות הראשונים באמת שום דבר לא קרה ואז בשבוע הרביעי באמת עשיתי תוכנית וירדתי :). הייתי חיילת משוחררת והייתה לי מטרה, לטוס לתאילנד רזה וחטובה השגתי את המטרה במשהו כמו 7 חודשים וירדתי 21.5 ק”ג. הייתי הכי מאושרת בעולם בטיול שלי, אחרי הטיול כשחזרתי עזבתי לזמן מה את חלי ואז חזרתי, הכוחות כבר לא היו אותם כוחות ואחרי כמה חודשים עזבתי לגמרי. כמובן שעליתי ה-כ-ל בחזרה :עצוב: . לפני כשנה התארסתי והחלטתי שאני חוזרת לחלי ומתחתנת רזה! ושוב לא היו לי את הכוחות של ההתחלה, אני יכולה להגיד בכנות שהתברברתי מעל 10 חודשים והמשקל זז בקושי 6 ק”ג למטה. כמובן שאני כבר לא חיה באשליה להוריד את ה15 ק”ג ב3 חודשים שנותרו עד החתונה, וכל בוקר שאני קמה ואומרת שאעשה תוכנית אני מרגישה שהזמן מתקצר ובכלל אין לי סיכוי ולא בא לי לעשות תוכנית, ואז אני מתרסקת כל יום מחדש ואז בשקילה השבועית אני לא יורדת כלום.
מבקשת את עזרכתן- מאיפה לגייס את הכוחות????? ולפחות להצליח להוריד כמות נכבדת של משקל ב3 החודשים. אני יודעת שאם אשאר ככה אשנא את עצמי ביום הכי יפה שלי, לא משנה כמה יפה תהיה השמלה והאיפור, ובטח שאת אלבום החתונה שלי, ואני ממש לא רוצה שזה יקרה.סליחה על החפירה… תודה לעונות, וחג שבועות שמח
12/04/2019 בשעה 1:01 #114240אלמונילא פעילאני באמת מבינה אותך. לגייס כוחות חדשים זה מאוד לא פשוט..
גם לי היו מקרים שירדתי ועליתי וכן הלאה, וכל פעם שניסיתי לחזור- לא הצלחתי. למה? כי ניסיתי לעשות את זה לבד.
אני חייבת לומר לך שללכת לקבוצה מחדיר הרבה יותר מוטיבציה, את יודעת שיש לך מטרה וששבוע הבא בשקילה את תרצי לראות ירידה.
במקומך- הייתי חוזרת לקבוצה הקרובה ביותר לביתך, מבינה שהדיאטה היא אורח חיים ולא נטל, וחושבת כל הזמן שכמה שקשה עכשיו- יהיה שווה לך אח״כ בחתונה.
שיהיה בהצלחה 🙂12/04/2019 בשעה 1:01 #114241אלמונילא פעילקודם כל שיהיה המון מזל טוב!
המטרה שלך להגיע לחתונה רזה וחטובה. זאת כל המוטיבציה שאת צריכה! זה יהיה היום המאושר בחייך ואת תדאגי ששום דבר לא יהרוס לך!
בתכנית יורדים בין חצי קילו לקילו בשבוע, שזה 6 קילו עד 12 קילו בשלושה חודשים!
כמעט כמו היעד שלך, אז עוד לא מאוחר מידי.
תכנסי לזה בכל הכוח ובע״ה תורידי את המקסימום.
תעדכני אותנו כאן כל שבוע בירידה, וזאת תהיה גם הדחיפה שלך.
אם את רעבה, תאכלי חינמיים.
שיהיה המון בהצלחה :מאושר:12/04/2019 בשעה 1:01 #114242אלמונילא פעילאנה יקירה
קראתי כל שורה (וגם בין השורות), בהחלט יכולה להבין לליבך ומבינה את התסכול.
אשמח מאוד לשוחח איתך באופן אישי כי אף פעם לא מאוחר מדי ובטח לא כשיש לך מטרה להילחם בעבורה.
תתקשרי למשרד ותבקשי את מס' הטלפון שלי, בטוחה שיש לנו על מה לשוחח :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.