חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יומיים שמירה, יום נפילה.. יום שמירה עוד יום לא טוב. למה זה כל כך קשה …?

אלמוני
    לא פעיל

יש פה יותר מלימור אחת???
    או שזו את שסיפרת בבוקר על חצי קילו ירידה ובשבוע שעבר על 300 וסה”כ 22.300….???
    אם אכן את זו את… לא ברור לי מה הנפילה ואיפה הקושי?

אלמוני
    לא פעיל

זו לא אותה הלימור, הנה אפילו שיניתי את שם המשתמש שלי שלא יהיה בלבול, חחחח
    אני זאת שירדתי 22.400 ק”ג ואין מצב שאני בייאוש!!!!!!!!!!!
    כנראה יש עוד לימור חחחח
    ולך לימור, מלימור אל לימור, מלב אל לב… אין לך ממה להתייאש לאט לאט עם הרבה רצון את יכולה להצליח ובגדוווווווווווול
    יום נפלא

אלמוני
    לא פעיל

עוברים עלינו גם דברים אחרים בחיים שמקשים עלינו להישאר ולהיצמד לתוכנית. עברי כל יום בפני עצמו, סמני לך V על ההצלחות והפסיקי להלקות את עצמך על הנפילות. נהלי יומן אכילה שהרבה יותר קשה לחרוג כשהכל רשום על גבי נייר והקיפי את עצמך בהמון חינמיים שאת יכולה לנשנש/לשתות בכל עת.
    אין לי ספק בכלל שאם רק תרצי תצליחי. בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

הי לימור
    עד שהדיאטה הופכת להיות חלק בלתי נפרד מחיינו, אנחנו צריכים לשים אליה טוב טוב לב.
    מי שכבר הצליח להפוך את הדיאטה לשיגרה, יספר לך על עשרות ק”ג של ירידה (אצלי 26).
    אבל בהתחלה אנחנו צריכים לחשוב על זה יום יום ולתרגל מצב של דיאטה.

כדי למצוא את המוטיבציה הפנימית שלך אני ממליץ לך לעשות אחד משניים (או שניהם):

1. שאלי את עצמך למה את עושה דיאטה. על התשובה שאלי שוב למה. וככה 5 פעמים או יותר עד שתגיעי למניע עמוק.
    למשל: למה אני עושה דיאטה? כדי להראות יותר טוב. למה אני רוצה להראות יותר טוב? כדי למשוך גברים. למה אני רוצה למשוך גברים? כדי להתחתן. למה חשוב לי להתחתן? כדי ללדת ילדים. והנה לך הקשר בין דיאטה לילדים העתידיים. אם תאכלי שוקולד – הילדים לא יגיעו.
    רשמי את ההקשר שיצא לך ותלי באמבטיה כך שכל בוקר תזכרי בזה.

2. רשמי לעצמך 5 דברים שיהיו יותר טובים בחייך אם תרזי, ו-5 דברים שיהיו רעים בחייך אם לא תרזי.
    למשל: אם תעשי דיאטה תוכלי להתרוצץ עם הילדים בלי להתעייף תוך 5 דקות. אם לא תעשי דיאטה יהיה לך לחץ דם גבוה כמו לכל המשפחה.
    גם את זה תלי באמבטיה.

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות