חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז מאיפה להתחיל? אני בת 26..תמיד הייתי מלאה..לפעמים יותר, לפעמים פחות..
    תמיד בדיאטה כזו או אחרת.. בשנה האחרונה עברתי כמה משברים אישיים ולידה של בני הבכור והחמוד והגעתי למשקל שיא.. הפכתי ממלאה לשמנה..
    כלפי חוץ אני משדרת עסקים כרגיל.. שלמרות שהעליתי טוב לי עם עצמי אבל בפנים מרגישה רע מאוד. החוסר בטחון מנקר בי.. חצי מילה לגבי המשקל או המראה מקפיצה אותי ומעליבה ואני מרגישה נורא..
    כחמתי אומרת לי שגיסתי קמתה שימלה יפה אבל היא פתוחה ו'לך כזאת ללא תתאים' זה פוגע בי
    (אפילו שזו האמת.. למה היא חייבת לומר את זה?? אני חייבת דווקא את אותה שימלה??)
    או כשהיא קנתה לי במתנה לאיזה חג עליונית במידה XL ואמרה שהיא חשבה שיהיה לי קטן :עצוב: זה נורא מעליב אותי….
    אני יודעת ששמנתי מאוד, אני יודעת שיש לי לפחות 20 ק”ג עודפים.. אני רוצה מאוד לרזות אבל לא קיבלתי אומץ להרשם למסגרת וגם כלכלית קשה כרגע..
    אני מפחדת להתחייב ולהכשל שוב כי אני מנסה כבר חודשים ארוכים ולא יוצא לי..
    מרגישה לחץ עצום מבפנים ומועקה והרגשתי צורך לפרוק את זה..
    קצת מיואשת..

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל. תסנני את כל הנשמות הטובות! אנשים שלאט סובלים מהבעיה הזו לא יודעים כמה נזק הם עושים. מי שאף פעם לא היה שמן לא יכול להבין כמה זה קשה.
    את לא חייבת ללכת לקבוצה אם את לא יכולה כלכלים (למרות שזה שווה כל שקל!) תתחילי לבד, תעברי על התפריט, תתארגני עם אוכל, הפורום המדהים הזה ישמח לעזור לך עם שאלות שיהיו לך מן הסתם בהתחלה.
    את יכולה ואת תצליחי!
    ההרגשה הטובה נמצאת ממש מעבר לפינה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

אני מאוד מבינה ללבך……….
    אני כל חיי סבלתי ועדיין סובלת מעודף משקל רב.
    אני השתתפתי במגוון סדנאות הרזייה בחיי אך לצערי לא התמדתי ותמיד העלתי את מה שירדתי ויותר.
    מה שרציתי לומר לך זה שלא משנה כמה “נשמות טובות” יעירו לך על המשקל, אני הגעתי למסקנה שעד שאני!!ורק אני!!החלטתי ללכת, שום דבר לא קרה.
    מה שאני מנסה לומר לך, ומקווה שזה יעזור , לא צריך אומץ להכנס למסגרת צריך פשוט להחליט!
    אני ממליצה לך לצפות בסרטונים של חלי, להיכנס לפורום ולשאוב כוחות!
    ואגב, הייתי בלא מעט קבוצות, וההבדל המהותי פה אצל חלי ממן הנהדר זה היחס האישי, ולי זה עושה המון.
    הקבוצה והמדריך נהדרים ובכלל כל הדרך טובה ולא קשה. :מאושר:
    אני מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי.
    מקווה שעזרתי קצת…

אלמוני
    לא פעיל

אני בהלם, אני מזדהה מילה במילה עם מה שכתבת.
    אני תמיד הייתי רזה והצלחתי לשמור על המשקל, כשנולד בני היום בו 14
    לא הצלחתי לחזור למשקל,אין אבקת “קסמים” שלא ניסיתי, ודיאטות שונות
    ומשונות ובכולן נכשלתי.
    לחלי הגעתי ביחד עם חברה טובה, ולא האמנתי שאני אצליח להתמיד או להוריד במשקל,
    אולם מהסיפורים בסבב החלטתי לנסות, והפלא ופלא אומנם הירידות שלי קטנות 300-200 גרם
    אבל משבוע לשבוע הצלחתי להיפטר מ-21 ק”ג.
    ספגתי בתחילת התהליך הרבה עילבונות ואנשים שלעגו אבל אני בחרתי להצליח ולהראות
    לכולם שאם אני רוצה אני יכולה, אל תתני לפחד לנהל אותך, אל תוותרי עליך מכיוון
    שמעבר למשקל יש פה הרגשה אדירה של ניצחון וביטחון עצמי .
    אני מקווה שתחליטי נכון למענך ומאחלת לך מעומק ליבי הצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מקוה ומאמינה שקיבלת כוח ואנרגיות חיוביות מהמשתתפות המדהימות ומכאן הבחירה בידייך…
    את כותבת שאת “מפחדת להתחייב ולהיכשל”…
    ומצאתי ציטוט שמתאים בול לאמירה הזו:
    “אין פניות שגויות. רק נתיבים שלא ידענו שאנו אמורים לצעוד בהם”
    תחליטי שאת רוצה – ואת בדרך הנכונה.
    ואנחנו כאן בשבילך ולצידך… בהצלחה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הצטרפתי למשפחת חלי ממן לפני שנתיים אני 48 ק”ג למטה בשמירה למעלה משנה ממליץ לך אישית, צאי מהיאוש בהקדם האפשרי,תקבלי החלטה אמיצה אין כל חשש לכשלון,גשי לאחת הקבוצות הקרובה למקום מגורייך והירשמי,מבטיח לך שעם ההצלחה מגיעה המוטיבציה והרצון לעוד,בהצלחהההה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

רוצה וחוששת – קודם כל, מציעה לך שתשני את השם בפורום – תהיי חיובית 😉
    שנית, את ממש מזכירה לי את עצמי בעבר, ממש רציתי לרזות אבל כנראה שלא מספיק – הביטחון העצמי היה ברצפה, מבחוץ היתה לי “מסיכה” וחייכתי והתלבשתי יפה, אבל מבפנים – תחושת כישלון ועצבות.
    כשהחלטתי שאני באמת באמת רוצה, הצבתי מטרה, דמיינתי את עצמי פחות כמה וכמה קילוגרמים – שם חלה התפנית – התמדתי ללכת לקבוצה מידי שבוע, ספורט, נצמדתי לתפריט – היתה לי מטרה – לרדת במשקל ובעיקר לשנות את השלילי שבי לחיובי, והרבה חיובי.
    היום אני יכולה להגיד לך שאני במקום אחר לגמרי – גם אם קשה לי (בכל תחום בחיים) אני יודעת שכשאני נחושה ומלאת אמונה(!)- כל הקשיים שבדרך רק מחזקים אותי, ואפשר לעבור את הקשיים האלה – עם רצון ואמונה בעצמנו.
    מהמקום שלי אני יכולה להגיד לך שמבחינה כלכלית כמעט תמיד קשה, תבדקי אם בכל זאת את יכולה להירשם לקבוצה – אם לא – בפורום ניתן לך את התמיכה המלאה שתקדם אותך לעבר המטרה שלך.
    תחייכי, תסתכלי על הדברים הטובים בחיים שלך, מה השגת – איזה ילד יש לך 🙂 כל הקשיים מסביב – את יכולה לעבור אותם – תרצי בכך ותביני שיש לך כוחות ויכולות 🙂
    ודרך אגב – נשמות טובות יהיו לאורך כל הדרך – תקשיבי לאני שלך, למה שאת רוצה!!! :שמח1:
    בהצלחה, ואנחנו פה בשביך :אוהב:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות