חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אתמול כל היום עשיתי הכל לפי התפריט. אחרי ארוחת ערב שאכלתי אותה כמו שצריך ולא נגעתי בכלום בשולחן חוץ מימה שמגיע לי אז ניזכרתי שלא אכלתי את האנרגי של 4 אז אחרי ארוחת ערב אכלתי אותו כי חשבתי שאפשר… אחר כך היתה המנה מותרת אז אכלתי 2 קוביות מפסק זמן ופרוסת עוגה לא גדולה של עוגה אחרי זה באו אלינו חברים אז הוצאתי דברים ולילד שלהם הוצאתי במבה אז טעמתי 4 או 5 אבל באמת זה היה רק 4 או 5 ולא יותר… ואז בעלי הישאיר 2 ביסים מהעוגה שלו אז הרשתי לעצמי לסיים אותה במקומו…וגם וופל קטן כזה 1 מרובע, (ניראה לי שזה בגלל שהיום אני אמורה לקבל…למרות שזה לא תרוץ!) זה הכל ואחר כך היתי ממש מבועסת ובלי מצב רוח … והיום קמתי בבוקר ואני עדין ממש מיצטערת על אתמול אבל מה שבטוח שהיום אני לא יעיז לגעת במה שלא מגיע לי! אני יעשה את התפריט כמו שצריך!! האים זה כל כך נורא מה שאכלתי?עברתי את ה600 של המנה מותרת בכל זה נכון?זה ישפיע על הירידה?:((

אלמוני
    לא פעיל

לירוני…..את מגזימה !!
    לא להתחיל לנתח את כל הביסים שאכלת, החשיבי אותם כמנה מותרת, זה קורה, את אנושית כמו כולנו, את חושבת שלי זה לא קורה????? מנערים ברכיים וממשיכים, כעס וייסורי מצפון לא עוזרים…..:)) הפיקי מכך לקחים לפעם הבאה, זה הכל..
    שבת קסומה
    איה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות