התכנון שלי למחר:) פותחת את הבוקר בחדר כושר עם אימון אירובי אינטנסיבי של שעה…:) אז מחר אני עושה תפריט סנדוויצ'ים! בוקר- 2 חלה קלה + כף גבינה לבנה שום שמיר + ירקות חתוכים + תה עם נענע ביניים- קפה + כוס תותים + פיתה של חלי + כף קוטג' + ירקות חתוכים צהריים- 2 פיתות של חלי + 2 שניצל תירס לייט + כפית מיונז לייט + כף קטשופ + סלט ביניים- 2 לחם קל + בננה + קינמון + כפית ריבה לייט + כפית גבינה לבנה 5% + צ'אי ורדים ערב- פיתה של חלי + ביצה מקושקשת + כפית מיונז לייט + פרוסת גבינה צהובה 9% נועם לילה- אייס ארומה דיאט קטן
לילה טוב לכולן! :אוהב:
ביניים 4 7:30 2 מיני מאפינס פינוקי שוקולד חלי (2/16) כפית קקאו חינמית וחצי כוס חלב 1% חינמי 2 כוסות תה(כוס הכוונה לכוס בעלת נפח של 350 מל) לילה 9:30 2 גלידוניות פרווה ותפוז 2 כוסות תה צהריים 12:00 2 טבעולייט ירקות מאודים פיתה קלה 80 קלוריות כוס תה ביניים בוקר 2:00 בננה ו7 שקדים כוס תה בוקר 5:00 טורטיה וביצה בתרסיס שמן כוס תה ערב 7:00 רבע פיצה אתי ימין וסלט כוס תה
ומקווה לעשות ספורט.(אתמול לא עשיתי בסוף..)
בוקר: 4 קריספיות + 2 כפות קוטג + 6 חצאי אגוזי מלך ביניים: תפוח+ 6 חצאי אגוזי מלך + שני לחם קל + גבינה צהובה 9% + גזר וגמבה אדומה צהריים בעבודה 2 טבעול+ פיתה קלה+ 6 חצאי אגוזי מלך + סלט+ מרק חינמי ביניים: פייבר 1 עוגת לימון + שומן + בננה וכמובן נס קפה (: 7.6 ק”מ על הליכון- מחר שקילה ערב: מלוואח חלי ממן + סלט ירקות ומרק פיטריות לילה: גלידה שוקולד + תמר
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך