- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 6 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
07/07/2014 בשעה 16:22 #139781אלמונילא פעיל
התחיל בעליה במשקל… קטנה אבל עדיין מבאסת
קיץ ואין עבודה
כל הזמן בלחץ
על כסף
על האוכל
על הספורט
עייפה מכלום וכל הזמן בא לי לנשנש
בקצב הזה בשמונה כבר אהיה במיטה
לא נחמד לי
12/04/2019 בשעה 13:32 #139782אלמונילא פעילבמקום להיכנס בשמונה למיטה שימי נעלי ספורט וקדימה להליכה…
אם נבחר לברוח לא נתעורר למציאות אחרת.
בואי תחשבי חיובי.
ועליה במשקל זה ממש לא שברו את הכלים ולא משחקים…
חזרה לתוכנית, מחר יום חדש :אוהב:12/04/2019 בשעה 13:32 #139783אלמונילא פעיללדעתי האישית, את צריכה להפוך את חוסר התעסוקה ממכשול שיכול להפיל אותך למחשבות שליליות ומשם לאכילה ולרגשות אשם, ליתרון שיתן לך אנרגיות חיוביות וכוחות מחודשים. אני לא מכירה אותך ולא יודעת מה התחביבים שלך, אבל תחשבי על כל מיני דברים שדחית, חלומות, משימות, שלא מצריכים עלויות והוצאות גבוהות ותתחילי לממש אותם… אפילו דברים מאוד קטנים… לנסות להפוך תחביבים מתאימים מסויימים להכנסה נוספת, ללכת להתנדב ובכך לתעל לעזרה לאחרים את הזמן הפנוי (שגם ככה מתבזבז או מזיק לך) ואני מאמינה שתרגישי טוב עם עצמך, תהיי עסוקה (ועייפה) ולא תחשבי על הצרות. דבר נוסף שאת יכולה לעשות הוא להתחיל להקים קבוצת נשים שעושות ספורט יחד בפארק או בחוף הים, לרכוש חברים חדשים, לעשות ספורט, לשרוף קלוריות ולשרוף הרבה זמן פנוי… עוד אפשרות- בשביל להרגע מהלחצים שגורם לך חוסר המעש תנסי לעשות יוגה ותרגילי הרפיה (סרטונים ביוטיוב) ותרגישי גם רגועה יותר וגם הרבה יותר בשליטה.. שאת שולטת על החיים, על הזמן ועל הגוף שלך, ושום דבר חיצוני לא יכתיב לך איך לחיות ואיך להסתכל על החיים. עוד אופציה- להתנסות בהכנת מתכונים בריאים שאף פעם לא היה לך כוח או זמן להכין.. ללכת לשוק (כי שם זול יותר וטרי יותר) שזו חוויה בפני עצמה ולהתפרע עם בריאות וטעמים חדשים (כתבתי המלצות לפני כמה ימים של ספרי מתכונים של אוכל בריאות שהם ממש נהדרים). את יכולה אולי אפילו לנסות למכור חלק מהמטעמים שתכיני עם הידע שלך בתזונה בריאה בשווקי איכרים שמתקיימים בשבתות במקומות שונים בארץ. עוד משהו.. אם את כן מוכנה/יכולה להשקיע כסף בשביל משהו שיהיה לך בו כיף, תשרפי זמן ואולי אפילו תוכלי לנצל כמקור להכנסה נוספת, את יכולה לקחת קורס כלשהו שמעניין אותך (יש המון סדנאות וקורסים, ושווה לך לבדוק גם קורסים של משרד העבודה שהם זולים יותר בד”כ).. קורס על תזונה, על ספורט, על בישול בריא, קורס מאמנים בווינגיט, וכד'.. יכול להיות שכתבתי ערימה של שטויות שאיננה רלוונטית בכלל.. אבל השורה התחתונה היא במקום להסתכל על החסרונות (שללא ספק קיימים) בחוסר התעסוקה הנוכחי שלך, תסתכלי על זה כעל הזדמנות להתפתח לכיוונים נוספים, להיות פתוחה יותר, לעשות יותר ספורט, לאכול בריא יותר (כי יש יותר זמן לבשל), לטייל יותר, לקרוא יותר, להכיר אנשים, ולחוות… להסתכל על הכל ממקום של קבלה ושל שליטה. זכרי- את קובעת, את אוחזת במושכות ומובילה **ורק** את! ואם יש משהו שהוכיח את זה ללא ספק זה יכולת ההתמדה הבלתי רגילה שלך בתהליך שאת עוברת (בחלי).
כולם פה מאמינים בך ולא מטילים בך ספק, גם אם את אולי קצת פחות..
המון חיזוקים וחיבוקים :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.