- This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/07/2012 בשעה 11:17 #202118אלמונילא פעיל
אז יום הפינוק העצמי שלי אתמול הסתיים במסיבת הפתעה ענקית… :אוהב: :אוהב:
בקיצור, הצילחו לעבוד עלי… 😉 חשבתי שהולכים לחגוג, המשפחה המצומצמת ולבסוף…… 😉
כל עם ישראל” היה שם… :אוהב: הבת שבפולין ערכה סרט געגוע…בהפתעה גמורה!!! :אוהב:
סרט שהמוטיב שלו פלוס 50 מינוס 50 … :מאושר: שבו מסופר עלי …ובו ד”ש מאנשים שלא יכלו להגיע כמו בת דודתי מקליפורניה בתי מפולין ועוד… 🙂
ומה שכיכב שם בסרט מטבע הדברים… זה היה התהליך שלי …(מינוס 50 ק”ג זוכרים!!!) והשותפים לו… :מאושר: פתחו את הסרט במבזק חדשות אמיתי מערוץ 2 שבתי היתה המראיינת…
הם דובבו בסרט, ירקות ש”משויצות” שהפכו לחלק בלתי נפרד מחיי… 🙂 וזוקפות לזכותן את כל המינוס 50 … 😉 כמוכ' מככבות בסרט אלה שהפכו להיות חלק בלתי נפרד מחיי איה,המדהימה והמהממת(ועוד אתחשבן איתה על ששיתפה פעולה מאחורי גבי ואפילו לא שיחררה רמז קטן…) :אוהב: :אוהב: :אוהב:
וכן, חלי ממן הכוהנת הגדולה שלנו שהצטלמה ושלחה לי ברכות מרגשות בטרוף.כמו אמא אוזה… שגאה בבת שלה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
כן ,כן…איה וחלי המדהימות…שיתפו פעולה בשו שו…. 😉
אני משתפת כאן וחלי איה ואורנה בעצם יודעות הרבה יותר ממני… :לשון:
היה מרגש מאוד מאוד מאוד…!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
במיוחד מילותיה של בתי הקטנה שעשתה את הסרט געגוע כד”ש אוהבת מפולין…. :אוהב:
ולאלה ששואלים למה לא חיכו לה????
רצו לחגוג בדיוק בראש חודש, כי אנחנו מקפידים שלא לחגוג עד אחרי תשעה באב…
לכן בעצם הצליחו “לעבוד” עלי כי ברור היה לי שיעשו משהו גדול ליום הולדת יובל אך תארתי לעצמי שזה ידחה לאחר צום ט' באב!!!!!! 🙂
האחיין הכי קטן וחמוד שלי אמר לי אתמול… :מאושר:
“דודה היה כיף בחתונה שלך”… 🙂
להזכירכם…לבשתי לבן כמינהגי בראש חודש!!!
באמת היתה הרגשה של חתונה… :אוהב: :אוהב: :אוהב:
ואל תידאגו …עמדתי בהבטחתי לכם ואכלתי דג על האש …ולא ניצלתי את המותרת…
למרות שהיה במה… 😉
מאושרת ומודה לאל על משפחתי הנהדרת!!!!!!והמדהימה!!!!!!! :מאושר: :אוהב:
מודה לאל על שנתן לי כוחות להעניק לעצמי את המתנה הכי שווה מינוס 50 ק”ג!!!
מודה לאיה אהובתי הנערצת!!!!
ולחלי על תכניתה המדהימה!!!!!!!!!!!!!!
כמוכ' מודה לכם משפחה מפרגנת ואוהבת…שחלקכם השיג את מספרי האישי ואף התקשר….אוהבת אותכם מאאאאאווווווודדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!
שיהיה חודש נפלא בשורות טובות ושבת שלום
רחלי ולד14/04/2019 בשעה 1:40 #202120אלמונילא פעיל:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
14/04/2019 בשעה 1:40 #202121אלמונילא פעילוזה ממש מרגש…
הפתעה מקסימה, לא יכולת להעניק לעצמך ולמשפחתך מתנה יותר גדולה ליום הולדת המשמעותי הזה. במקרה שלך הוא משמעותי יותר מכל.
המון מזל טוב :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.