- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/02/2013 בשעה 9:11 #193614
אלמוני
לא פעילמשתתפי חלי ממן מקבוצות שונות בפריסה ארצית הגיעו אתמול למפגש נוסף והפעם בקריות.
עונדים תגים מזהים, מפגשים שהפכו למסורת… במשפחה כמו במשפחה.
חלי הפתיעה והגיעה עם אמא אהובה לברך ביום אהבה שמח ואני התגנבתי להנציח את החיוכים :שמח1: :שמח1: :שמח1:
כפוסט השבת בחרתי עבורכם “כאשר אהבתי את עצמי באמת”/ צ`רלי צ`אפלין
כאשר אהבתי את עצמי באמת
הבנתי שתמיד בכל הזדמנות אני הייתי במקום הנכון, בשעה הנכונה ובדקה הנכונה ואז יכולתי להרפות.
היום אני יודע שיש לזה שם: “הערכה עצמית”.
כאשר אהבתי את עצמי באמת
התחלתי להשתחרר מכל מה שאיננו בריא עבורי, מאכלים, אנשים, מצבים, כל דבר שמשך אותי מטה.
בהתחלה לבי קרא לזה- “גישה אגואיסטית”.
היום אני יודע שזה “אהבה עצמית”.
כאשר אהבתי את עצמי באמת
סירבתי להמשיך לחיות בעבר ולדאוג כל הזמן למה שיהיה בעתיד.
עכשיו אני חי את הרגע הזה, כי כאן מתרחש הכל.
היום אני חי כל יום ויום, ולזה קוראים “שלמות”.
כאשר אהבתי את עצמי באמת
הבחנתי שהחשיבה שלי יכולה לאמלל אותי ולאכזב אותי מאוד, אבל כאשר אני מגייס אותה לשירות לבי, היא פוגשת פרטנר חשוב ואמיתי
ולזה קוראים “לדעת לחיות”.כדי להגיד 'אני אוהב אותך', אחד חייב לדעת ראשית כיצד להגיד 'אני'. (איין ראנד)
אז בואו נשים עצמנו במקום הראשון כי מגיע לנו הטוב ביותר
שבת מופלאה חברים :אוהב:13/04/2019 בשעה 22:11 #193616אלמוני
לא פעילאורנה מקסימה כמה כיף היה להכיר אותך פנים מול פנים את אישיות נערצת מאוד אצלי :אוהב: תמיד שם כדי להרים ולעזור את משהו נדיר שמחה שלקחת חלק אתמול אוהבת אותך מאוד ואתם בהחלט הפתעת הערב אם חלי ממן ואמא שלה אהובה חג האהבה מלא כול טוב :אוהב: ושבת שלום מלאכית שלי :מאושר: :צוחק: :אוהב:
13/04/2019 בשעה 22:11 #193618אלמוני
לא פעילשבת שלום אורנה יקירתי שמחתי להכיר את האישה מאחרי הקול שתמיד עוזרת מכוונת ותומכת ללא תנאי תודה !!!! ואין על ההפתעה של חלי ואהובה האם המדהימה !!!! הכבוד לי להכירכן אוהבת !!! :שמח1: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :שמח1:
13/04/2019 בשעה 22:11 #193620אלמוני
לא פעילאורנה מקסימה אין כיף יותר גדול מלחגוג את יום האהבה העצמית שלנו בחברת חברותינו הפזורות בכל הארץ שחברנו יחד עם מכנה משותף אחד= חלי ממן!!!!!!!!!
אין כיף גדול מלחגוג את יום האהבה כאשר אהובתנו חלי הנערצת קופצת לביקור הפתעה מחבק ואוהב!!!
ומה שמתעצם ביום האהבה שלביקורה האוהב של חלי הצטרפה אמה המהממת אהובה אהובתנו המנחה המדהימה!!! והדובדבן שבקצפת כקינוח ליום האהבה המושלם היה שאת הצטרפת אליהן ברוגע בנועם צילמת חיבקת החמאת והיית שם בשבילנו כרגיל!!!!!!!!!!!!!!!!!
וזו ההזדמנות לומר לך תודה על פוסטים כ”כ יפים נוגעים ותמיד המילים הכי נכונות בזמן הכי מתאים!!!!!!!!!ועוד לומר לך ש…….
אנחנו אוהבים אותך מאודדדדדדדדדדדדדדדד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.