לאחרונה התחלתי להכין יוגורט ביתי (מעולה). האם יש בעיה אם אכין יוגורט מחלב 3% ואוכל ממנו 130 גרם (=80 קלוריות) כמנת חלבון גבינה, או שעדיף בכל זאת להכין יוגורט מחלב 1% ולאכול יותר?
בהכנת יוגורט לאחר ירידת הנוזל עולים אחוזי השומן. כך שחלב 3% לא בתוכנית בכלל. וגם לגבי 1% … קשה לי לומר לך כמויות עדיף להסתמך על היוגורט שבתוכנית
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך