חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

איךךך אתן עושות את זההה כל יומיים אני נשברתתתת ומסתערת על מתוקק ולחםםם
    אין אני ממש קרובה לפרוש ולעזוב את זה!!!
    בהתחלה קראתי פה על בנות שירדו 10-20-30 קילוו
    ואני לעזזל ירדתי בשבוע הראשון קילו 300 ומאזזז טוחנת!
    יומיים שומרת יום אחרי זה הורסת…
    כולה יש לי עשר קילו לרדת לא ידעתי שזה כל כך הרבהה :עצוב:
    נמאס ליי ממש עונש

אלמוני
    לא פעיל

זה מה שקרה לי פעם שעברה שהתחלתי את התהליך וגם לי היה רק 10 קילו
    ובאמת נשברתי… אבל כי לא רציתי את זה מספיק
    היום, אני מבינה שזו הייתה טעות
    לפני4 חודשים התחלתי לשמור לפי חלי ממן ולפני 3 חודשים התחלתי את התהליך בקבוצה ועד עכשיו ירדתי כמעט 14 קילו
    זה אפשרי!! את פשוט צריכה ממש ממש לרצות לשנות את ההרגלים
    ועוד דבר, אל תתייחסי לזה כעונש!! ככה לא תצליחי… תסתכלי על כל הדברים הטעימים והבריאים שאת יכולה לאכול, תגווני
    תשקיעי באוכל ובעצמך ואת תראי שאת תהני ואז גם את תתחילי לרדת
    מקווה שעודדתי אותך , מחזקת אותך!!!!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל מזדהה עם הקושי שלך,
    יש הרבה פיתויים בחוץ שמושכים ולפעמים הרצון לא מספיק חזק.
    אותי מעודד המגמת ירידה או אפילו עצירה (כל עוד אני לא עולה אני מאושרת), לי יש בנזוג מדהים שממלא אותי במוטיבציה, יש לי תמונות שמנות מפעם שהסתכלות עליהן מוסיפה לי דרייב. לכל אחד יש את הדבר הזה שדוחף אותו להגיד לא לפיתויים,לא לחטוא,להשקיע אקסטרה-את פשוט צריכה למצוא את שלך.
    תסתכלי במראה ותבדקי אם את אוהבת את מה שאת רואה-אם לא השינוי הוא אך ורק בידייך.
    והכולה עשר קילו האלו הרבה הרבה יותר קשים להורדה ממישהי שיש לה 20 ו-40 קילו..הם עשר קילו אחרונים ועקשניים שהתמקמו טוב בגוף שלך ואת צריכה להשקיע הרבה יותר בשבילם.
    מאמינה שעם קצת מחשבה,קצת רצון את תוכלי ליצור אצלך מוטיבציה אדירה וכוח רצון! מאמינה בך שאת חזקה ומסוגלת להצליח..ואל תסתכלי על ה-10 קילו,תעשי צעד צעד..תתחילי מלהציב יעד של לרדת 2 קילו-ככה המטרה תתקרב כל פעם וזה יהיה יותר כיף.
    תגווני באוכל..תהני מהשפע שקיים ואל תרגישי שזה עונש-דווקא בדיאטה הזו אני מרגישה שהחופש לבחור מוריד הרבה לחץ ו”עונש”.
    מקווה שמשהו ממה שכתבתי עזר..מאחלת לך בהצלחה ומאמינה בך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ואני ממש מזדהה איתך אני כבר חודש בחלי ממן והורדתי רק 1.700. יש בנות שמורידות את זה בפעם אחת. אני שומרת על התוכנית ועושה הליכות לפחות 3 פעמים בשבוע. שותה לפחות 12 כוסות מים ביום אם לא יותר. ועדיין תקוע.
    אבל אני כל הזמן אומרת לעצמי שזה מעכשיו יהיה אורח החיים שלי ואם על הדרך אני ירד במשקל אז הרווחתי.
    אבל אני ממש מבינה אותך

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות