חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בקיצור הגענו לטבריה בשבע בערב אתמול לאחר יום של תכנית מעולה ושהדליקו את המנגל אכלתי מכל הבשרים ורבה 5 קציצות ושיפודי לבבות וכנף ולא הסתפקתי בזה גם אכלתי פרינגלס.
    קמתי לפנות בוקר עם תחושה רעה כאבי ראש ובחילות ושהדליקו שוב היום את המנגל שוב אכלתי 5 קציצות ושלוש שיפודי לבבות!!!!
    מה עשיתי?? למה נשברתי אחרי שבוע כזה מוצלח? אני מתבישת ללכת ביום רביעי להשקל כי בטח עליתי!!!
    אני כ”כ כועסת על עצמי ואני מצטערת שבכלל ירדתי לטבריה!

אלמוני
    לא פעיל

היי קרן נכון שזאת ההרגשה לא הכי נעימה בעולם שנופלים אבל יחד עם זה כמו ייאוש אכזבה כעס ושינאה עצמית לא יעזרו לך להפך הם יגרמו לך לחשוב ואם נפלת אז תיפלי שוב ושוב עכשיו כי במלא נפלת.. אז אם כל ההרגשה הלא נעימה תיקחי את עצמך בידים ותחליטי להתחיל מהתחלה כאילו כלום לא קרה… אכלת? נהנת? זהו מעכשיו התחלה חדשה.. ואם את מרגישה ממש נורא תעשי ספורט אני בטוחה שהקלוריות יצאו עם האנרגיה בספורט.. בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי
    לא נורא כול כך קרן ,אין לך ממה לפחד מהגולם וחוץ מזה יש לך מספיק זמן.
    אני הייתי עושה תפריט סנדוויצים במהלך 3 ימים לפני השקילה
    מבטיחה לך הצלחה.
    אז באמת בהצלחה בהמשך ולא קרה כלום ממשיכים
    ביי
    מריומה

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה מה את מרגישה וזה מה שקורה גם לי אחרי 'נפילות', אבל חשוב להבין שאנחנו לא רובוטים ולדעת לסלוח לעצמנו ולהמשיך למחרת כאילו כלום לא קרה כי גם הנפילות הן חלק מהתוכנית, אנחנו בני אדם זוכרת?? קורה שיש ארועים לא מתוכננים או שסתם מתחשק וצריך לדעת שזה בסדר.
    ובטח שאל תצטערי שנסעת, הרי נהנית והיה לך טעים, לא כל יום חג ומחר יום רגיל וממשיכים בתוכנית…
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

כל השבוע אני שוברת את הדיאטה, כל יום יש לי משהו חדש, לא משהוא אחד – אלא משהו אחד שגורררררר למלאאאאאאאא דברים….
    כל בוקר קמה ואומרת זהו היום מחדש – השבוע בכלל לא הלכתי לקבוצה כי חשבתי כמוך (התביישתי…), ערב יום העצמאות עבר בסדר למחרת הייתי בכנרת וזללתיייייייייייייייי כאילו אין מחר!!!
    מכל מה שהכינו, על האש, עוגות, פיצוחים, פירות, ארטיק מגנום חזרתי הביתה עם הרגשה של גועל ותפיחות ומה זה עשה לי – גרם לי להמשיך לאכול….פיתות…גלידה…פיצוחים עד…….שהלכתי לישון…..לא נרדמתי כי הרגשתי נורא!!!!! נוסף לכל נשקלתי אצל חברה..ולהפתעתי עליתי איזה 2 + קג', קיבלתי חום וכל הלילה לא נרדמתי רק חשבתי על מה שהיה, האמת שזה לא עזר לי – ואז קמתי היום יום שישי ואמרתי לעצמי זהו!!!!!! עד כאן!!!! אין לי יותר יעד (תאריך) ואין לי כלום אני מהיום שומרת תוכנית הכי צמוד לתוכנית שאצליח, אשתדל בלי שבירות ובלי כלום ומתי שאצליח להוריד את ה-20 קג' המיותרים שלי סבבה, אז זה קורה להרבה – לא נורא תתחילי מהיום
    בהצלחה לכולנו,

lee maman
    מנהל בפורום

קרן, למה את מייסרת את עצמך? כבר אכלת, כבר הנפילה נעשתה.
    קומי תנערי את הברכיים, זה כבר מאחוריך, המשיכי תוכנית כרגיל ועוד תופתעי ביום רביעי בשקילה. נפילה אחת לא הורסת הכל. איך חלי אומרת?נסעתי מהר ותפס אותי שוטר ונתן לי קנס, אז מה אני אגיד לו קח את האוטו ותעצור אותי?לא!!!!!!!!!!!!!!! גמרנו אכלת, עבר, נגמר. יש עוד ארוחה, יש עוד יום ועוד יום. תחזרי לתוכנית, אל תנציחי את המעידה ואל תמשיכי לייסר את עצמך.חג העצמאות הוא חג של עצמאות וחופש,מרחמים עצמיים,מנצחון החלשים את החזקים,משואה לתקומה. אז מה זה נפילה אחת עם כל החברים? קטן עליך!!!!!!כל הכבוד שנכנסת לפורום ושיתפת.אשמח לשמוע איך המשיך השבוע.
    בהצלחה!!!!!!

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות