היי בנות….
נפתחה ההרשמה לסדנת הקינוחים המתוקים עם השפית המדהימה שושי שטיינוביץ, הסדנאות יתקיימו ביום שישי בבוקר בסניף במוצקין…זוכרות את הסדנה הקודמת, איזה היסטריה, איזה מטעמים, כמה צחקנו, אכלנו ולמדנו שאפשר גם בריא וגם טעים..רק צריך ללמוד ולהיות יצירתי…אז הפעם היא תלמד אותנו להכין קינוחים מדהימים ב – 70 קלוריות לקינוח..
“כדי להצליח בתוכנית – צריך שיהיה לי טעים !!!”
“סדנת בישול משגעת !! ואכן נכון, שושי ממש מדריכה בחסד ,סבלנית ונעימה. מה גם שהמתכונים קלים להכנה וטעימים להפליא! מומלץ מומלץ מומלץ!!! היה פשוט טעים ומהנה “! (איילוש)
“מסכימה עם כל מילה שנאמרה עד כה על סדנת הבישול…בכזאת קלות, בלי שום מאמץ, שוש המקסימה, הכינה לנו ארוחת גורמה, טעימה, צבעונית, משביעה והכי חשוב דלת קלוריות, בריאה ומגוונת, כולל מנה ראשונה, עקרית ואחרונה. וקבלנו כל כך הרבה טיפים, בישול בכפית שמן, ללא אבקת מרק, להוסיף מלא עשבי טיבול. כיצד להכין ציר מרק, ירקות, בשרי וכו'…
היתה אוירה נעימה… ועכשיו אנו מבקשים מחלי, ארגני לנו סדנא נוספת בנושא אחר… מתוקים, חגים וכו'…. האוכל היה כל כך טעים שפשוט קשה להאמין שזה אוכל דיאטטי… תודה חלי על היוזמה, והיה כיף לפגוש אותך, מדהימה, יפה, רזה…. שכמוך”. …:))(רבקהל”ה (
“נהנתי מאוד!!! לומדים המון דברים בסדנא . איך לבשל עם כפית אחת של שמן ושהאוכל יצא טעים.
שושי מקסימה מעבירה את הסדנא בצורה מדהימה, משתפת את כולם בהכנה בקיצור מומלצץץץץץ ביותר…אני אישית הולכת לכל סדנא שהיא תעביר .וכמובן איך אפשר לשכוח את חלי שנכנסה בשעה 22:00 מלאה באנרגיות כאילו התחילה את היום ממש מדהימה!!! תודה חלי שאת דואגת לנו שנדע לבשל טעים ובריא ושלא נחשוב שעם אנחנו בדיאטה אז לא אוכלים אוכל טעים – טעות! (דורית עייני).
“עד היום ירדתי קרוב ל-20 קילו, נראית ומרגישה מצויין. רציתי לספר לכם על החוויה של סדנת הבישול עם שושי שטיינוביץ. האוכל היה מדהים, בדיוק מה שתמיד רציתי. גם טעים גם בריא ובעיקר דל בקלוריות. אני ממליצה למי שעוד לא הלך להרשם ואם תהיה הענות יהיו עוד סדנאות שונות ומתכונים חדשים (נוגה)”.