חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום !
    זיפת.רע ומאכזב. רע ומאכזב כי אני חוזרת בפעם המי יודע כמה על אותו דפוס התנהגות: שומרת כל היום יוםי, אירועים וחגיגות למינהן לא מזיזות לי אבל- אבל כשמגיע הערב כאילו מתפצלת לשתי דמויות. האחת: בולסת כל מה שאפשר, כמו בשכרון חושים, כמו …לא יודעת כמו מה. אפילו לא כמו בהמה שזו אוכלת רק מה שנדרש לה. וברקע- קול פנימי ששואל: למה? למה את חוזרת ועושה את זה לעצמך? אלא שזה נשאר בגדר שאלה מודחקת והיד ממשיכה לקחת .
    ומחר פגישה. ואני מתבישת מעצמי ומתבישת מהקהל ובעקר- מאוכזבת.
    אני אדם שיש לו תחומי התענינות רבים. אדם יצירתי, חברותי ומקובל. אדם שהגיע להישגים נאים ומספקים וכל מה שקשור לשמירה על המשקל- חוזרת ונופלת ולא מסוגלת להתמיד. למעט מלתעות, קימור קיבה וכדורים- נסיתי הכל. אפילו הייתי חברת כבוד פעמיים בשומרי משקל ו…
    אז למנ אני כותבת. לא יודעת. אולי כדי להקל קצת על עצמי אחרי עוד ערב של זלילות? לא יודעת. כן יודעת שאם אני לא אעזור לעצמי אף אחד לא יוכל לעזור לי.
    תודה על תשומת הלב,
    א.

אלמוני
    לא פעיל

אילנה בוקר טוב גם לי היתה בעיה עם הלילה אני מציע לך להכין מרקים והרבה ואם את רוצה “לבלוס” פשוט תבלסי ירקות כמו פילפל מלפפונים ואם את צריכה משהוא מתוק תוכלי גזר(מומלץ קטן כי אז הוא מתוק יותר)ותשתי את המרקים ותשתדלי שהם חמים שיהיה לך יום נעים ולא להיתיאש החוכמה לראות קדימה ככה אני הורדתי 25 ק”ג בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

מה שלי עוזר זה שאני מחליפה את ארוחת ארבע וארוחת לילה ככה גם אני אוכלת משהו מתוק(חטיף בריאות,יש מלא סוגים עם שוקולד שמתאימים לתוכנית)עם נס קפה ופרי בשקט אחרי שהילדים ישנים, מתפנקת מה שנקרא וגם על עצמי גיליתי שזה עוזר שישנים עם פחמימה בבטן ולא עם חלבון גבינה ,פשוט הפסקתי להיות רעבה במהלך הערב שלא נדבר על יקיצות ליליות.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות