חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #123096
    אלמוני
    לא פעיל

    דכאון.
    אתמול הרשתי שהגעתי לנקודת היאוש שלי.
    עשיתי במשך חודש את הדיאטה של חלי בקפידה, הקפתי על כל הכללים,עשיתי הליכות בן 2-3 פעמים בשבוע, קראתי בפורום את כל הטיפים, שננתי לעצמי, דייקתי על זמנים, גם כשזה היה קשה מאוד! (יש לי עודף משקל של 30 קילו בערך)
    אני לא משתתפת בקבוצות תמיכה, אמרתי לעצמי שאתחיל רגיל ובמידה ואני אראה שאני חורגת אשתתף בקבוצות תמיכה, הלכתי לאחר חודש לדיאטנית בקופת חולים, ולא ירדתי גרם!
    התחלתי לבכות לה כמו תינוקת, שכחתי שהיא לא פסיכלוגית. אבל נשברתי, כמו שמעולם לא נשברתי.
    לפני חמש שנים עשיתי דיאטה שהיתה דיי דלה בשומנים, ירדתי 33 קילו ,בשנה, אבדתי את המחזור למשך שנה,- הדיאטנית טוענת שמאז, חילוף החומרים שלי נדפק. (במשך החמש שנים העלתי את הכל, למרות שמאז ומתמיד שמרתי!) ואין מה לעשות! רק אם ארוץ שעתיים כל יום אולי אצליח להחזיר אותו (אין לי מצב לרוץ..וק”ו שכל יום), אני ממש מיואשת, שאין פתרון למצב.
    אני ממש צריכה את עזרתכן, מה אתן מציעות לי?
    שווה ללכת לקבוצה? למרות שאני עושה בול לפי התפריט? יש איזה דיאטה שמתאימה למי שאין לו חילוף חומרים?
    אם קראת את פה- תודה לך!!

    #123097
    אלמוני
    לא פעיל

    א. איזה תפריט את עושה, והאם הוא מתאים לך ולמשקל ההתחלתי שלך? (1200/1500/1800, בהנחה שאת באמת צריכה לרדת כ-30 קילו זה חייב להיות 1500 או אולי אפילו 1800. אם את עושה פחות, לא מפתיע אותי שלא ירדת גרם).

    ב. תני הזדמנות לקבוצה. מעבר לתמיכה ה”רגשית” ותחושת הביחד, תוכלי להתייעץ עם המנחה לגבי התפריט שאת עושה, לגבי האם יש לך חריגות לא מוסברות וכדומה.

    ג. לא חייבים לרוץ, אפשר גם ללכת. ולא חייבים ללכת 10 ק”מ ביום, אפשר להתחיל מ-2-3 ומשם להמשיך.

    ד. דיאטניות אמנם לא עושות הכשרה כמו פסיכולוגיות, אבל כן עוברות קורסים של פסיכולוגיה ותהיי בטוחה שאת לא הראשונה שנשברת או בוכה מולה, לא תהיי האחרונה, אז את לא צריכה להרגיש לא בנוח לגבי זה.

    ה. למה נשקלת רק אחרי חודש? אצל חלי אמורים להישקל פעם בשבוע.

    ו. אין כזה דבר שאין לך חילוף חומרים, יכול להיות שהוא פשוט איטי יותר מאצל אחרים, אבל אם באמת עשית תפריט בול כמו שצריך, אם שתית מים בכמויות מספקות, אם אכלת ירקות, כן הייתה אמורה להיות תזוזה כלשהי. האם ישבת עם הדיאטנית על תפריט? האם עשית רישום מתישהו ועברת איתו עליו?

    #123098
    אלמוני
    לא פעיל

    אל ייאוש בעולם כלל!!
    כמוני כמוך. אני גם עושה את התפריט של חלי לגמרי לבד (כבר חצי שנה) וירדתי 15 ק”ג. נותרו לי עוד 6 להגיע לשמירה.
    אני לא בקבוצה כי אין לי את האפשרות הכלכלית וגם לא את הזמן. אני יכולה לומר לך שהדיאטה מאוד יעילה וממש לא קשה. נכון שצריך להקפיד על הכנה של האוכל מראש כל הזמן וצריך לתכנן מה לאכול, אבל ברגע שנכנסים לזה – הכל זורם!!
    מה גם שזאת הפעם הראשונה שאני עושה דיאטה ולא הולכת לישון רעבה. יש לך את כל אבות המזון בתפריט, אפשרויות הגיוון הן רבות ומרובות ואת תמיד יכולה להתייעץ עם הבנות המקסימות בפורום ועם אורנה הנהדרת!
    בקשר לחילוף החומרים, אין דבר כזה שאין חילוף חומרים. ייתכן שהוא קצת איטי אצלך ואולי הירידות יהיו פחות משמעותיות – אך בסוף יצטברו לסכום יפה!!
    מה שאני כן ממליצה זה להקפיד על כמויות. למשל בתחילת התכנית אני לא ידעתי שחצי כוס פחמימה הכוונה לכוס חד פעמית, חשבתי שאני יכולה לקחת כל כוס שהיא והייתי ממלא לי ספל :לשון: אז כן כדאי לשים לב לדקויות הללו, לשתות הרבה מים, מומלץ למעט בקפה ולעשות פעילות גופנית.
    אני מאחלת לך המון הצלחה ובטוחה שתצליחי!! 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות