חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עליתי בשקילה בקבוצה 200 גרם.
    איך שהקפדתי השבוע!!!
    אני כבר 3 חודשים באותו משקל.
    ושום כלום.
    מה הפתרון,לצום?!
    בשבוע היחיד שירדתי 1.3 קילו זה היה כי לא אכלתי יומיים כי הייתי חולה.
    אז,כדי לרדת אני צריכה לא לאכול??!
    מתוסכלת ברמות. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל עלייה של 200 גרם היא מבאסת אבל קטנטונת!! קטן עלייך את מורידה אותה כמו כלום!! תעשי רישום זה עוזר בטירוף.. בנוסף תקפידי על שתיית 2 ליטר מיים איך מישהי אמרה פה זה שיקויי קסמים… ודבר אחרון תיעזרי בנו אהובה.. בשביל זה אנחנו פה!! אנחנו נציל אותך מנפילות ונרים אותך אם חלילה תיפלי וכמובן שנריע לך בהצלחות.. :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

זה קורה! פשוט תמשיכי הלאה ויהיה בסדר! וזה מעולה ששלחת רישום כי רק ככה היא תוכל לתת לך הערות בונות ותוכלי להתקדם ולהצליח! לא ליפול הכל בסדר:)
    שיהיה שבוע מקסים!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לא לבכות יקירה
    לא לצום פשוט להמשיך כרגיל
    אני גם עולה/יורדת ואני מבינה לליבך אבל היי ירדנו ואנחנו בדרך הנכונה
    מלא נשיקות

אלמוני
    לא פעיל

הי חן, מכירה את הרגשה שלך. גם לי תקופות שאני תקועה. הצעה שלי: לכתוב יומן מסודר, תרשמי בו כל גניבה וגם כל הצלחה שלך. תמסרי למנחה לבדיקה שלה ושל דיאטנית. בוודאות, אם לא ימצאו טעויות יחשבו אל פתרון אחר.
    חוץ מזה, יכול מאוד שאת קרובה לשמירה? אז זו גם יכולה להיות סיבה לעצירה בירדיות
    בכל אופן, תיהיה סבלנית!! התמדה של 100% בתוכנית. התוצאה תגיעה!
    בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל תדעי לך שחשיבה חיובית זה מאוד חשוב בהליך של שינוי וירידה במשקל.
    אני אישית התחלתי אחרי הלידה לשמור לבד ובהתחלה ראיתי ירידה ואחרי שבוע ראיתי פתאום עלייה אז נשברתי והרסתי הכול.. אמרתי לעצמי אין זה לא עובד , אני לא מרזה, אני מניקה, אני נפוחה, אני הורמונלית, לא מצליחה.. חשיבה שלילית…
    עד שאמרתי סטופ. אני לא עושה את זה בשביל המשקל שיראה לי מספר שאני רוצה אלא בשביל עצמי
    להרגיש טוב עם עצמי, לאכול בריא את כל אבות המזון, להזין את הגוף ואת הנפש, להפסיק לכעוס על עצמי
    והתחלתי מחדש עם יומן רישום , הרבה מוטיבציה שזהו הפעם זה לא עוד דיאטה זמנית עד לתאריך מסוים..למשקל מסוים..
    אלא באמת שינוי לאורח חיים בריא בשבילי.
    לא נשקלתי בכלל חודש וחצי ואתמול ככה בספונטניות עליתי על המשקל וראיתי שירדתי יפה ושזה עובד, שאני בדרך הנכונה,
    אין צורך להרעיב את עצמך ואין צורך להיכנס ללחץ ממספר. פשוט לדעת שאת בדרך ועושה את המקסימום.. ואת תיראי שעם הזמן
    גם תיראי תוצאות בגוף, בהיקפים, בהרגשה, במצב רוח וכן זה יבוא לביטוי גם במספר על המשקל… אבל זה כבר יהיה שולי, כי מה שבאמת חשוב זה שאת תהיי מאושרת ושמחה עם עצמך ותדעי שעשית את המקסימום.
    בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

תתקשרי למשרד ותדברי איתי. אורנה

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות