שלום לכולם, השבוע עברתי שבוע של ימי הולדת עם חגיגות בכל מיני מסעדות.אני רוצה לשתף אתכם שאפשר גם ללכת למסעדה וגם להישאר בתוכנית.
ביום שישי אכלתי במסעדת פסטו בחיפה(כרמל) ,והזמנתי סלט יווני ,שאלתי את המלצרית אם הגבינה היא 5 אחוז היא ישר ענתה שלא, ביקשתי ממנה לא לשים לי גבינה בסלט ולא לטבל את הסלט , אלא אני כבר אדאג לטבל אותו כרצוני, כעבור 1 דקה היא חזרת אלי שבמטבח החליטו השבוע להכניס גבינה 5 אחוז, אז ביקשתי ממנה להגיש לי את הגבינה בצד ולא בתוך הסלט כדי שאוכל לשלוט על הכמויות.
נהניתי מכל ביס הסלט היה טעים ולקינוח שתיתי קפה הפוך בתור מנה מותרת כיוון שלא היה להם חלב דל.
מקווה שעזרתי לחלק
נ.ב. אני מסתובבת תמיד עם מחברת ספירלה שבה אני כותבת את המעקב השבועי שלי, הדבר הזה נותן לי המון כוח ואי חשק לאכול דברים מיותרים, המחברת הזאת למעשה שומרת עלי לשמור על התוכנית
בהצלחה לכולם