תיראי, אני טסתי לפראג עוד כשהייתי בתחילת התוכנית (המוטיבציה הייתה בשמיים והדקויות עוד יותר) ואמרתי שאני אביא הכל! טונה, לחם, אורז, ירקות ליום הראשון.. אבל, לא כך היה והסתדרתי מצויין!
קודם כל, מציעה לך להחליט עם עצמך איך את הולכת להתנהל שם.
חו”ל זה לא שיגרה ואם את רוצה לקחת חופש גם מחלי יש לך את האופציה- רק תזכרי שאת צריכה לקחת בחשבון את התוצאות (עלייה במשקל)
אני בהתחלה נלחצתי ממש מהטיסה וכתבתי לי בדיוק מה אני אוכלת, באיזה שעה איך כמה ולמה ואז ככל שהתקרב המועד והבנתי שזה לא באמת ניתן ליישום הורדתי הילוך ועשיתי כך-
לקחתי חטיפי אנרגיה (שיהיה זמין למקרה שאין פחמימה) ופיתות קלות (לארוחת בוקר במלון- כי יש שם אלפי לחמים שעדיף פשוט לא להתחיל איתם), מנות שומן למיניהם (אגוזים וכאלה- תמיד יש בעיה עם מנות שומן) לקחתי פירות יבשים (שיהיה זמין בתיק) וכריכים ליום הראשון..
בפראג הסתדרתי- לא הייתי 100% בתוכנית כי משום מה לא הספקתי לאכול את כל הארוחות וגם לא תמיד היה.. אבל ארוחת צהריים הקפדתי לאכול דג עם 3 כפות פירה ובארוחת ערב סלט עם נתחי טונה וקצת לחם, בארוחת בוקר במלון שמתי לי בצלחת 2 כפות גבינה 5% עם ירקות חתוכים ופיתה קלה.. תזרמי! אבל בשפיות..
תיזכרי גם שבחו”ל הולכים מלא- אז את שורפת מלא!
אני ירדתי 1.200 אחרי שחזרתי..
בהצלחה! והכי חשוב- תהני!!!! (אחר כך תטפלי בנזקים- אם יהיו)