חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי
    יש כאן מישהי שהייתה בטיול יחסית ארוך במסגרת התכנית?
    אני טסה עם בעלי לירח דבש לכמעט שלושה שבועות לתאילנד ואני לא רוצה להיות באטרף על התכנית ולצאת מדעתי כדי לשמור, אני רוצה להנות אבל גם לא לעלות..
    יש למישהי טיפים?

אלמוני
    לא פעיל

1. להקפיד על מים! לפחות 12 כוסות ליום.
    2. קחי איתך דברים שתוכלי לאכול והם יהיו חלק מהתפריט. כגון קרקרים, חטיף אנרגיה, במבה 100 קלוריות ועוד.
    3. תנצלי הזדמנויות ללכת ברגל טיולים וכו'
    4. בדרך כלל בכל מלון יש גם חדר כושר. תשדלי לבקר שם, זה גם שורף קלוריות וגם מזכיר שאנחנו בתכנית!

בהצלחה!!
    והכי חשוב- המון מזל טובבבבב!!

:צוחק: :צוחק: :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

המלצה שלי – להצמד לאוכל תאילנדי. הם מבשלים עם מעט מאוד שמן ואת יכולה לאכול המון מוקפצים שבארץ מלאים שמן ושם אין כמעט. בכל מקום יש גם סלטים טריים טובים ובכלל שפע של מזון לא מטוגן ובריא יחסית. אם תקפידי על זה מאמינה שתחזרי ללא עלייה. אולי לא תרזי אבל גם לא תעלי. תהני :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כמה הייתי רוצה לחזור..
    ירדתי שם 2 קילו בחודש.. מה שלא הצלחתי לרדת בארץ..
    יש אוכל שנורא דל בשומן (אם את בוחרת בו כמובן) אני יכולה לומר לך שבאתי מראש במחשבה שאין מצב שאני חורגת מהתכנית ויהי מה! אבל.. זה בלתי אפשרי.. את כל היום מחוץ לבית.. אין לך ברירה אלא לחרוג.. פשוט תעשי את הבחירות הנכונות.. אני אכלתי מותרת מוצהרת פעם בשבוע.. היו לי 4 🙂 וכשישבנו במסעדות העדפתי לבחור סלט טונה או סלט בולגרית.. לא אכלתי 6 ארוחות ביום אבל אכלתי 3 שהן פחות או יותר בתכנית (ארוחת צהריים, ערב, ועוד אחת שהייתה ברמה של ארוחת ערב) הולכים המון!! (באיים קצת פחות.. אז שימי לב לא לאכול שם הרבה) כפי שנאמר.. יש חדרי כושר.. אני נכנסתי איזה 3 פעמים.. לא יודעת עד כמה זה עזר אבל בראש זה הזכיר שאני בתכנית..
    חוץ מזה, שלא תעיזי לחסוך ממך דברים טעימים!! אני טעמתי מהכל! מה זה טעמתי?! אכלתי!!! יש שם מסעדה כזאת של גלידות (משהו עם S והלוגו שלהם בצבע אדום, זה אמריקאי אני חושבת..) את חייבת לאכול שם מותרת! אלה קינוחים כל כך מושחתים- אין דברים כאלה בארץ! באיים יש תירס כזה שמכינים לך על האש עם חמאה (על החוף יש מישהו שמסתובב עם מנגל נייד) זה גם אחד הדברים הטעימים שאכלתי בחיי! בננה לוטי.. אכלתי פעמיים (זה לא מדהים בעיניי.. לא מספיק מושחת) יש סטארבאקס ששם הייתי בכל הזמנות! יש להם חלב דל ומשקאות מדהימים! (יש נס קפה וניל או קרמל) שתיתי משקה ביום פחות או יותר..
    בפול מון שתיתי באקט אלכוהול שלם! שזה טון קלוריות! אבל רקדתי 5 שעות..
    בקיצור, תהני!!!! זה יותר חשוב מהמשקל.. אבל תהיי מחושבת.. באמת שאפשר לעבור את זה בכיף ענקי! עם לאכול דברים טעימים שאין בארץ.. ולא להשמין!
    לקחת איתך מהארץ? במקסימום.. חטיפי אנרגיה.. וגם זה לא חייב.. אני לקחתי ובקושי אכלתי.. פשוט היינו הולכים לסופר לקנות פירות.. לארוחת בוקר ולילה ומעדנים 0% (אין שם טעימים חח) יש את ה7/11 שזה חנות שפתוחה כל החיי ונמצאת בכל חור.. יש שם חלב ומעדנים.. (ירקות ופירות לא)

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות