או עם דיאטנית של התכנית. אני אישית משתדלת להימנע מגבינות וממוצרי חלב ואני די יושבת על התפריט של רגישים לחלב (לקטוז) ובתפריט הזה אוכלים בארוחת הבוקר יום כן יום לא טחינה (כף מוכנה או כפית גולמית). כרגע יוצא שכמעט כל בוקר אני אוכלת פסטרמה או ביצה קשה אבל בעקרון, לפי אותו תפריט בבוקר אחד אוכלים חלבון חלב שאינו חלבי (טונה/ביצה קשה/פסטרמה ועוד..) ולמחרת טחינה.
לכן ממליצה לך להתייעץ עם גורם מוסמך יותר כי האופציה כן קיימת וניתנת לשילוב אך עדיף שתקבלי על כך תשובה מגורם יותר מקצועי.