היי אורחת חמודה,
האמת שזה ממש פשוט..
אני קונה את הקוואקר המלא, הטבעי, גרוס, לא ממש פירורים, אבל מן חצאי פתיתים כאלה, את יודעת למה אני מתכוונת?
את שמה בקערה שתי כפות קוואקר כזה, מוסיפה ממתיק ושופכת על זה בהתחלה שתי כפות מים רותחים, מערבבת טוב טוב, מוסיפה עוד קצת מים, לפי איך שאת אוהבת את הדייסה, ומוסיפה לזה פרי חתוך.. הולך מעולה עם תותים, אני הרבה פעמים שמה עשרה צימוקים בכוס נפרדת עם מים רותחים, ואז הם מתנפחים.. זה מעולה.. מוסיפים קינמון ויאמי של ארוחת ארבע 🙂
בהצלחה.. ספרי איך יצא 🙂