בנות אני אשמח לישמוע איך אתן מכינות את הטופו או איך אתן אוכלות אותו ככה סתם או מטגנות?
הייתי משרה אותו בסויה ואז הוא מקבל את הטעמים של הסויה. (היום לא נראה לי שהייתי עושה את זה כי זה מלא מלח ונתרן עם כל הסויה ובטח הייתי נמנעת).
אפשר לחתוך לריבועים ולהקפיץ אותו טיפה עם ירקות חינמיים.
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך