היי!
אני צמחונית וגם לא חובבת גדולה של מוצרי חלב וגבינות
לשמחתי הטופו יכול לשמש תחליף לחלבון בשר וגם לחלבון גבינה
אבל שאלתי היא כזו – האם אין מגבלה על כמות הפעמים ביום/בשבוע שמותר להשתמש בו?
כי על מוצרי טבעול (למשל) יש הגבלה…
תודה :מאושר:
הסיבה שעל מוצרי טבעול, גם על הדיאטטים, יש הגבלה מכיוון שיש בהם תחליפים ותוספים תעשייתיים מעובדים ומלאכותיים שהם מבחינה תזונתית פחות בריאים.
טופו הוא כנראה פחות מעובד, ואין בו תוספים מלאכותיים (זה בהנחה שאת מתכוונת לטופו הגולמי ולא לשניצל טופו של טבעול).
אגב, יש גם אדממה, שעועית, עדשים, חומוס, אפונה שיכולים להיות לך לתחליף חלבון..