הכנתי אתמול בארוחת ערב וכמעט לא הייתי צריך משבו נוסף.
1. חבילת טופו 300 גרם.
בצל ,פלפל אדום,פלפל צהוב,גזר,פטריות(מלך היער מומלץ) ,נבטים.
שתי כפות מרק ירקות צלול,שתי כפות סויה,כף תערובת עשבים,כף צ'ילי מתוק ,פלפ מלח,קצץ קארי.
לחתוך שעתיים מראש את הטופו לחצאי רצועות ולהכין רוטב להשרייה מתערובת העשבים והבויה.
לערבב ולשים במקרר לשעתיים.
את הירקות לחתוך לגפרורים.
להקפיץ עם תרסיס שמן +מים בווק את הירקות הקשים,להוסיף את הטופו והירקות הרכים,להוסיף את כל יתר החומרים ולהקפיץ עוד כשתי דקות.
ארבע מנות ,רצוי לאכול עם יתר המשפחה כיוון שבחימום זה לא זה.
ברור שאת הירקות ניתן לגוון ולהוסיף.
נחשב למנת חלבון.
משה