חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חזרתי למשקל איתו סיימתי את השבוע שעבר

נתתי יומיים טיפה יותר מדוייקים (השתדלתי שיהיה 1500 קלוריות ) ומתלבטת אם אפשר לנסות לחזור ל 1550 קלוריות.

רק לא לראות את זה מחר על המשקל.

שאלה של הגיון לכולכן (לא לפי התוכנית כי אני בתוכנית משל עצמי) : אם אני מוותרת היום על ירקות שזה בערך 100 קלוריות ביום (כן כן. שקלתי וחישבתי) ורוצה תפוח וחצי במקום (לאפות… ) שזה 75 קלוריות, זה משתווה? צריכה לספור את התפוח במאזן הקלורי או במקום ירקות = חינמי?

עצות ודעות שונות יתקבלו בברכה.

יום נעים :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

חייבת לשאול אותך:
    את רצינית שאת מתלבטת אם לאכול 50 קלוריות יותר “רק לא לראות את זה מחר על המשקל”?
    איך 50 קלוריות אמורות לבוא לידי ביטוי על המשקל? ועוד מחר? :לאבטוח:
    ולשאלתך, גם אם את בתוכנית אישית שבנית לעצמך, מאמינה שהיא בנויה על אבות המזון, כך שמנת פרי לא תחליף מנת ירק.
    אבל אם את בענייני ספירת קלוריות, אז ערכו של תפוח בינוני-גדול ינוע בין 50 ל- 80 קלוריות, אבל הוא לגמרי לא חינמי.

איילה

אלמוני
    לא פעיל

כי ירקות זה וויטמינים וזה מינרלים ונוזלים.. בתפוחים כמו בשאר הפירות יש גם את כל אלה אבל גם יותר סוכר ויותר פחמימות…
    אני חושבת שכדאי לך בימים שאת מעדיפה להוסיף תפוח ומפחדת בגלל עניין הקלוריות, להשאיר את הירקות הירוקים, הלבנים והעלים, ולהמעיט בירקות כתומים (כמו בטטה, גזר וכד'), ולהמעיט בירקות אדומים (פלפלים ועגבניות), ובמקומם להוסיף את התפוח..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות