חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הורדתי רק 100 גרם. היה לי שבוע “פרוע”. בחמישי הייתי בתל אביב כמעט כל היום. ואמנם באתי עם אוכל מהבית ואפילו דאגתי לאכול במסעדה שהיה לי מה לאכול לצהריים וערב, אבל היו פה ושם נגיעות לא במקום. ואז ארוחת שישי הייתה במסעדה ובגלל שירות לא משהו קיבלנו 2 קינוחים חינם שדגמתי מהם ואז אתמול בשבת נפגשתי עם חברות לחגוג יומולדת ושם היה עוד קינוח שדגמתי ממנו לוודא שהוא לא רעיל :לאאכפת: ואז הופיע חרק ענקי שקצת הוריד מכל החוויה (או הוסיף לה, תלוי איך מסתכלים על החיים בחיפה) ובגללו ברחנו מבית הקפה. ובל נשכח 2 חטיפי אנרג'י שלא הייתי צריכה בכלל לאכול שסתם קרצו לי. העיקר שאני סופרת.

אז עם קצת מפה וקצת משם מסתבר שאפשר גם לתקוע את הירידה למרות כל הספורט שאני עושה. :עצוב:

אז מה למדנו מכל הסיפור הזה? לדייק! שבוע הבא אני עוברת דירה אז יכול להיות שכל זה משפיע עליי בצורה לא מודעת. אבל זה סתם תירוצים. אני יודעת מה אני צריכה לעשות ואיך לעשות את זה. אני גם הלכתי למדוד אחוזי שומן כי אני באמת התנפחתי מבחינת השרירים שלי בזמן האחרון בעקבות משטר האימונים שאני עושה (5 פעמים בשבוע לא הולך ברגל). אז לפחות שאני אראה אם המדד הזה נע באיזשהו כיוון.

בכל מקרה, המנחה שלי חזרה השבוע! ווהו! :שמח2: והיא חזרה עם כאלה אנרגיות שאין ברירה אלא להידבק ממנה :אוהב:

אז קדימה, אוטוטו ראש השנה ויש לי שמלה מקסטרו שרק מחכה להבליט לי את הדברים הרצויים :לשון: :שמח2: שיהיה שבוע מוצלח!

אלמוני
    לא פעיל

חחחחחחחחחחחחחח את הורגת

אלמוני
    לא פעיל

שמחה שאיה חזרה
    שמחה שהיא גורמת לך לחזור למסלול
    שמחה שאת תותחית ומקבלת באהבה עליה כירידה
    ועכשיו מחכה לראות את הדברים הרצויים בשמלת קסטרו
    שבוע טוב

אלמוני
    לא פעיל