חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי גועל של חודש. עליתי 200 גרם. כל החודש הזה ירדתי 800 גרם בקושי. איפה אני ואיפה ה-2.5 קילו לחגים… :סחרחורת: . המנחה אמרה לי להתחיל תפריט 1200 קלוריות למרות שיש לי עוד 4 קילו ל-80.
    כנראה שהגעתי למצב שבו הגוף צריך קצת שינוי. איך 😉 אוותר על ביניים בוקר? אני כ”כ אוהבת אותה.
    הקיצור, לא עומדת ביעד שלי. אבל זה באמת לא בגלל שלא שמרתי.

אלמוני
    לא פעיל

אם זה מנחם אותך אז גם אני עליתי בדיוק כמוך השבוע, לאחר שבוע מדוגם ומדויק. ממש לא מתכוונת להישבר, מקווה שגם את לא!
    גם אני עשיתי את המעבר ל1200 לא מזמן, מקווה שזה לא ידכא אותך אבל אני ממש מתגעגעת לביניים בוקר! זו הייתה הארוחה שהכי אהבתי ביום. אני כבר כמעט שלושה שבועות בתפריט החדש ועדיין מאוד מתקשה להתרגל לארוחת פרי בלבד, אני מוצאת עצמי מתמודדת עם רעב הרבה פעמים. בקיצור, תהיי חזקה ואל תשברי, מקווה שעם התפריט החדש יהיו לך ירידות משמעותיות יותר :אוהב:
    ותחשבי על זה ככה- את מתחילה שנה חדשה עם שליטה. את זו ששולטת באוכל. סיגלת לעצמך אורח חיים נפלא וזה מה שחשוב- הירידות יגיעו! ו100 גרם פה, 300 שם בסוף מצטברים למשהו גדול!

אלמוני
    לא פעיל

החלפתי את הלילה עם הביניים של הבוקר.
    וככה יוצא שבבינים של הבוקר אני אוכלת פרי וחלבון
    ובלילה פרי בלבד.

במקרה שלי זה עזר לי כי לרוב אני מגיעה לארוחת לילה די שבעה.

אלמוני
    לא פעיל

אף פעם לא הרגשתי רעבה בשעה כזו ואכלתי בוקר כמו תמיד. נראה לי שרק מהמחשבה שאני הולכת לאכול הרבה פחות עוד מעט, עושה אותי רעבה. אבל ממש. :צוחק: :כועס: (עוד לא החלטתי אם זה עצוב או מצחיק)

אלמוני
    לא פעיל

נכון שמבאס לא לעמוד ביעדים שהכתבנו לעצמנו אבל בתמונה כוללת את 12 קילו פחות קלילה יותר בריאה יותר ושולטת באוכל ברב הפעמים(אנחנו בני אדם ולכולנו יש סטיותת)
    מאמינה בך אל תתני לכלום לקלקל לך
    :אוהב:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות