חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כבר שני לילות ברציפות (ו-3 ימים בתוכנית שתבינו כמה המצב חמור) אני חולמת בלילה חלומות רנדומליים לחלוטין וחסרי משמעות שיש בהם אוכל!!! גלידות, פאי תפוחים, עוגות…
    תגידו זה נורמלי?
    זה קרה למישהו??
    מה הולך איתי??
    נכון שבעסה לוותר על הדברים האלו אבל בעסה יותר לא להתלבש איך שאני אוהבת, לא להרגיש נוח בים, לא להרגיש נוח אפילו לקבל מסאז' ולא להנות מהחיים כפי שבאמת אפשר להנות מהם..
    אני מבינה את זה ומשננת את זה היטב מדי יום אז למה אני חולמת על ממתקים??
    על הבוקר, איך שאני פוקחת עיניים אני טסה למטבח מכינה לי קפה וארוחת בוקר.. כי אני רעבההה מהמראות האלו D:
    קרה למישהו?

*בטעות ההודעה נכתבה קודם בפורום השני, מעתיקה לכאן כדי לקבל תגובות… P:

אלמוני
    לא פעיל

את בטח יודעת שלחלומות יש כמה משמעויות, יש חלומות שבאים בעקבות שיחות ודיבורים ומחשבות על הנושאים שבחלום, ויש חלומות שהם מה שנקרא “נבואות” ויש חלומות שעל פי פרויד מסמלים את הרצונות הכי חזקים שלנו, אפילו אם חס וחלילה את חולמת על משהו נורא, יש בחלום תמונות ואלמנטים שבהם נפשך חושקת בתת מודע,מהמוח יוצר סיטואציות אפילו מטורפות כדי כדי להביא לידי ביטוי את החשקים הכי חזקים. זה פרויד. בכל מקרה יכול להיות שאת עוברת תהליך תת מודעי כזה של וויתור ושחרור של ה”גחמות” נקרא לזה, וככה המוח שלך עוזר לעצמו להתגבר, למעשה, המוח עובר את התהליכים הכי חשובים בשינה, ככה אומרים, אז באמת יכול להיות שזה איזשהו תהליך שהתת מודע שלך עובר כדי להגיע לאיזון עם הרצונות והשאיפות שלך בחיים עצמם.
    בכל מקרה, לפחות תהני מכל זה בחלום 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות