http://thevlog.co.il/%D7%90%D7%99%D7%9A-%D7%9C%D7%98%D7%91%D7%A2%D7%9F-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%9D/
סוגי חלב הצמחיים-
חלב סויה (סוגים שונים של ממותק, לא ממותק, בטעם וניל/שוקו…)
חלב אורז
חלב קינואה
חלב קשיו
חלב שקדים
חלב האמפ
חלב אגוזי לוז
חלב קינואה
שיבולת שועל
חלב קוקוס
חלב בטטה
חלב סומסום
חלב פרג
חלב דלעת
גבינות צמחיות בטעמים שונים אפשר למצוא בלינקים הבאים-
מוצרלה קשיו
גבינת פטה שקדים
יוגורט סויה
גבינה רכה/סיגנון שמנת סויה
קצפת מקרם קוקוס
שמנת צמחית לבישול או להקצפה (אלפרו, ריץ’)
ממרח בסיגנון חמאה
קיימות גם מספר גבינות מותכות שונות, לקניה או להכנה ביתית, אין לי המלצות מיוחדות למתכון אבל לקניה יש את “טופו יפני” המדמה גבינה צהובה.
אבל איני יודעת לגבי הערך התזונתי…