אני עושה את הדיאטה של חלי בערך חודש.
ראיתי שרשמת באחת התגובות כי טבעול לייט מותר לאכול עד שלוש פעמים בשבוע, אני אוכלת כל יום, למעט יום שבת, אחד טבעול צ'ילי – אני יודעת… אני מכורה.
השאלה שלי האם זה מה שמעקב לי את הדיאטה כי כבר שבועיים שלא ירדתי במשקל, למרות שבשבועיים הראשונים כן ירדתי והרבה למרות שאכלתי ככה.
ענבל…
יש סיבות רבות מדוע לא יורדים במשקל…אין לי שום מידע לגבייך בהודעה הזו מלבד העניין של טבעול. אנו ממליצים לא לאכול יותר מ – 3 פעמים בשבוע משום שזה פשוט לא בריא ומלא בחומרים משמרים. אני ממליצה שתעברי לדגים ולבשר ותשארי רק עם 3 פעמים בשבוע…לגבי קצת הירידה ערכי רישום…זה תמיד עוזר לנו לגלות את “הפאשלות”.
בהצלחה
איה
היתה מנת שומן בערב כפית מיונז 5%.
שכחתי לציין , תודה על העידוד.
בשום תוכנית חוץ משל חלי וגם הייתי בשומרי משקל לא היתה לי כזאת תמיכה כמו שאני מקבלת היום בתוכנית.
יש לי כח רצון שחבל על הזמן , אתמול היה לי משבר זוגי קטן בערב ובדרך כלל אני רצה למקרר ואוכלת בלי סוף, אבל בגלל ההנחיה של חלי ביום ראשון על תסכולים שמוציאים על המקרר אמרתי לעצמי הפעם לא . ולא נכנסתי למטבח יותר.
ואז הבנתי שמשהו באמת השתנה בי , וזה רק אודות לחלי ולך ולבנות שבפורום ולתוכנית עצמה. יש לי כח רצון ואף אחד לא ישבור אותי.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות